2777
2789

ببخشید یهو زد به سرم این سوالو بپرسم..

خیلی بهش فکر میکنم...دلیلش چی میتونه باشه

با یکی وارد رابطه میشی بهش محبت میکنی وابستت که شد سریع کاتش میکنی...

این بلا یبار سر خودم امده 

اون پسر یا اون دختر چه‌ انگیزه ای داشته؟

خدای مهربونم مرسی که همیشه هستی و هوامو داری 🍃🧡تو خدای خوب منی تو سختیا تو کنارم بودی . تو پشتم بودی خدای عزیزم . دوستان عزیز ی صلوات بفرستید انشالله که مشکلم حل بشه 💚تشکر

بهم گفتم چرا ولی فراموش کردم🥲

اخطار🚫                                                                                            با شماره مادربزرگم وارد شدم دیگه تعلیق نکنید🔪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این شناخت میرسه که به هر دلیلی واسه هم مناسب نیستند

همین 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
بهم گفتم چرا ولی فراموش کردم🥲

دلیلش شکست خوردن عشقی بوده؟

خدای مهربونم مرسی که همیشه هستی و هوامو داری 🍃🧡تو خدای خوب منی تو سختیا تو کنارم بودی . تو پشتم بودی خدای عزیزم . دوستان عزیز ی صلوات بفرستید انشالله که مشکلم حل بشه 💚تشکر

یا طرف و برا سرگرمی میخاد یاهم میبینح مناسب هم نیسدن

مردان قوی نمیترسند از برابری ـــــــــ محمد رضا برخوردار 😉😁 استخوان‌های پرتقال گلویم را زخم کرده‌اندانگار همچیز عجیب شده و من باور نمیکنم!        ت خیلی قوی هستی چون...خیلی وقتا اشکاتو خودت پاک کردی وقتی کسی حتی حواسش نبوددر تنهایی با حال بدت مبارزه میکردی وقتی همه بهت برچسب بی معرفت زده بودن ولی تو ازشون دور شده بودی فقط چون نمیخواستی حال کسی رو بد کنیوقتی قلبت شکست، شکسته هاشو خودت جمع کردی با اینکه دستت زخمی شد ولی نخواستی کسی دیگه رو درگیر کنیخیلی وقت ها پر ترس بودی ولی قدم برداشتی به سمت هدف و دست نکشیدی ازشروز های سخت و مشکلات زیاد رو پشت سر گذاشتی، و از پس اونها هرطوری بود بر اومدیخیلی حرف ها شنیدی که دلت رو شکست ولی از مسیر دلسرد نشدیبهت گفتن تنبل در حالی که نمیدونستن داری با طوفان افسردگی مقابله میکنی که نمیزاره کاری بکنیافراد سمی زندگیت رو حذف کردی حتی با اینکه خیلی دوسشون داشتیت خیلی قوی و ارزشمندی و لایق عشق و محبتی لطفا خودت رو دست کم نگیر🙂🖤https://harfeto.timefriend.net/16360977726590  چالش حرف ناشناس من 😍😨😂
به این شناخت میرسه که به هر دلیلی واسه هم مناسب نیستند همین 

خیر 

منظورم کسی هست که از همون شروع دوستی با این قصد جلو میاد

خیر  منظورم کسی هست که از همون شروع دوستی با این قصد جلو میاد

عقل نداره ! 

اینجا مقصر اون طرفی هست که بیجا و نشناخته اعتماد کرده 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

بیماره

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اخه ازت سیر میشه برای خودش فکر می کنه کی هستم 

اخه مرض دارن ببخشید ولی داغونم اخه

این عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا یا ایات کرسی بخون اگه خوندی بهم بگو منم برات می خونم🥰من ان دختر نبستم که وقتی که خیابون راه میرم میگن این با من بوده من ان دختری هستم وقتی تو خیابون راه میرم میگن کاش مال من بود😍
دلیلش شکست خوردن عشقی بوده؟

نه پیچیده بود

اخطار🚫                                                                                            با شماره مادربزرگم وارد شدم دیگه تعلیق نکنید🔪