2777
2789
عنوان

دوستم بهم گفت خودخواه

530 بازدید | 12 پست

سلام خانوما

چندوقت پیش ما یک امتحانی داشتیم و خلاصه من امتحانمو خودم دادم ینی تایم تقلب و.. اینا کم بود و واقعا نشد با دوستم چک کنم یا بهم برسونیم

من از دوستم و حالا از اکثریت کلاس نمره بهتری گرفتم

و اون نمیدونم اسمو چی بزارم از حرص یا حسادت یا نظر واقعیش

بهم گفت تو چقدر خودخواهی، طبیعیه نرسونی

چون همیشه اول خودت دوم خودت سوم خودت چهارم اگه وقت شد ی نگاهو کمکیم به بقیه میکنی...

راستش خیلییی گریه کردم..و از نظر خودم جواب دادم ولی نه درست..هنوزم فشاری ام از اون موقع چون من خیلی اتفاقا بی اعتماد بنفسم خودمو اصلا دوست ندارم ...حالا اون که نمیدونه که...

برداشت قضااوت کرد

در جوابب همچین ادمی چه جوابی بدیم خوبه؟

که مودبانه و رفاقتی باشه؟

بنظرتون خودخواهی خوبه؟ینی اگه میگفتم آره خودخواهم چطور؟یا آره خودم برا خودم در اولویتم چی؟

بگید خیلی درگیرم...

*-*

طبیعیش همینه ادم اول برگه خودشو پر کنه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جات بودم میگفتم اره خودخاهم شرف داره به اون احمقی که به خاطر نگه داشتن رفیقاش باج بده تقلب برسونه

سایت چند دسته آدم داره(۱ اونایی که دنبال دعوان ینی تو حتی بگی طرف انقد بی فرهنگه انگار از چلغوز آباد اومده سریع میان میگن:《واقعا نمیفهمم مگه چه بدی از چلغوز آبادیا دیدین اوناهم انسانن یکم ادم باشید》(۲ اونایی که ادعای روشن فکریشون میشه مثلا طرف میاد میگه از دوس پسرم حاملم اونا میگن عیب نداره تو که گناه نکردی نیاز طبیعی انسانه برو بچرو سقط کن)(۳اونایی که پاچه خوارن هرچی میشه زرتی نی نی یار تگ میکنن)(یه عده هم هستن که کلا انرژی منفین یه جور میان میگن آی بدبختم انگار ما خودمون علی بی غمیم)(۴ این دسته خیلی رومخن اونایی که طرف قضیه مرگ و زندگیشه میان میگن ن نمد عه عجب آخی خب یکی نیس بگه بابا آدم درست اینایی که تو میگی ب چه دردش میخوره خودشاخ پندار خفن)(۵ اونایی که خودشان را برای پربازدیدی جر میدهند)(۶ کاربر های محترمی که جواب سوالتو میدن بدون نمک ریختن)(و در آخر اونایی که چندین ساله عضون ولی تعداد پستاشون ۵ تا دونه نمیشه(خیلی مظلومن)قصه ی ما به سر نرسید کلاغه به خونش نرسید😐🍃

من همیشه تو همچین موقعیتی گفتم نه و میگم 

اتفاقا خیلیم این مورد برام پیش اومده که دلخور شدن یا بهشون برخورده...

اونا خودشون باید دلشون به حال خودشون بسوزه نه تو

زِندگے ‌ے مُشکل‌نیـست‌کِ‌بِخوایـ‌حَلش‌کُنے ‌زِندگے یـِ‌ واقیـعته‌کِ‌بایـد‌تَجربش‌کنیـ:))💙طُ خیلےقـوے تر از اونـے ہستـے کہ فکر میکنے💚🌱
جات بودم میگفتم اره خودخاهم شرف داره به اون احمقی که به خاطر نگه داشتن رفیقاش باج بده تقلب برسونه

کبلو کیلوو حق👍 از اونجایی که بی زبون تر از این حرفام عمرا اینو بگم😂

*-*
خب اونجا در جواب چی میگفتم خوب بود؟

هیچی میگفتم  بابا خو اول باید جواب سوالامو بدم بعد تقلب برسونم   

همین     جنگ که نیست  اون یه چیزی  گفته  تو هم همینو میگفتی  حالا چیزی هم نگفتی مهم نیست   بچه که نیستین    خودخواهو بخاطر توهین کردن نگفته   گند زده بود تو امتحانش یه چیزی گفته دیگه    فراموش کن بابا 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
هیچی میگفتم  بابا خو اول باید جواب سوالامو بدم بعد تقلب برسونم    همین     ...

خب خیلی زشته یه دانشجوئه اونم مشاوره بیاد اینو بگه😂 راستش گاهی توقع نداری و منم خیلی ناراحت شدم چون تعریف نباشه خیلی متواضعم 

تازه اونم نیستم تووسری خور ببشتر و همه ازم سواستفاده میکنن تو این مدت یکم تغییر کردم و مثلا جواب نرسوندم بهش اینم اینو گفت خیلی برام زور بود

و منم گفتم اینجوری نیستم و از تایپ شخصیتیم گفتم..وبی اون تا اخر اصرار داشت بگه نه مغرورو خودخواهی

*-*