2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایییییی ولش کن بی شعور و اگه هم تو رو بخواد که این راهش نیست  میبینه تو دلت گیر یکی دیگس چی د ...

قبلا ازم خاستگاری کرد گفتم نه امسال به بهونه کار پژوهشی اومد جلو و الان که اخر کاره و نمیتونم بلاکش کنم و دیگ تو چاپه این چرندیاتو میگه گاهی این حرفا رو میزنه حالم بد میشه   میخام گوشیمو بزنم زمین بشکونم.  چاپ ک شد بلاکش میکنم چون روانمو بهم میریزه

قبلا ازم خاستگاری کرد گفتم نه امسال به بهونه کار پژوهشی اومد جلو و الان که اخر کاره و نمیتونم بلاکش ...

اها حس کردم مغرور و خودنماست

( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..

مغروره و خونما خوب راحت مسدود کن

تو کار پژوهشی  کار کردیم منتشر بودم چاپ بشه  ک دیگ تموم شد شکر خدا بلاکس میکنم برع رد کارش اما میترسم چون میدونم ول نمیکنه. میگه از طریق خانواده پیگیر میشم میام جلو 

هر وقت هرچی خاسته بدست اورده خیلی خرش میره الان میگه نمیتونم ولت کنم من وارد این موضوع شدم و ت ...

اییییی یعنی میخواد تو رو به دست بیاره که ویترینش خراب نشه که نگن نتونست با دختره باشه

تو آدمی خونه و ماشین و مدرک نیستی که 

خودت حق انتخاب داری

اتفاقا خوبش میشه خودشیفته😒

اییییی یعنی میخواد تو رو به دست بیاره که ویترینش خراب نشه که نگن نتونست با دختره باشه تو آدمی خونه ...

تو پیاما هست گفتم بهش  رعیس جمهورم بشی قبولت نمیکنم. و واقعا  دنیارو بده قبول نمیکنم اما میترسم برا کسی ک دوسش دارم  دردسر کنه خیلی مفوذ دارع و اونی ک دوست دارم داره برا استخدامی جای اقدام میکنه نگرانم 

تو پیاما هست گفتم بهش  رعیس جمهورم بشی قبولت نمیکنم. و واقعا  دنیارو بده قبول نمیکنم اما م ...

بهش بگو اگه مشکلی برا نامزدم پیش بیاد از چشم تو میبینم اونوقت به زورم ببریم زیر یه سقف از چشم افتادی 

اه چقدر حال بهم زن و سمج هست پسره

بلاکش کن بره چرا هی باهاش حرف میزنی

این ازاوناس که اعتماد بنفس زیاادی دارن و خودشونو بالاتر از بقیه میبینن

داری میگی هی ول نمیکنه مرتیکه چندشششش

پشت هر اکانت مجازی،قلبی درحال تپیدنه؛پس مواظب حرفامون باشیم.💙
اه چقدر حال بهم زن و سمج هست پسره بلاکش کن بره چرا هی باهاش حرف میزنی این ازاوناس که اعتماد بنفس ز ...

یه کار پژوهشی باهم میکردیم اخراش بود نمیتونستم بلاکش کنم اینم دبد وست راهیم خاست بهم بریزم و حرفشو زد