2777
2789
خیلی دوست دارم اینکارو کنم اما نمیتونم.  اینجا جایه همه دلشون میخاد درد و دل کنن عکسمو بزارم بر ...

نصفه بزار

🚫لایک نکن🚫 ( لایک=پنچری)                                خدا که فقط متعلق به ادم های خوب نیست، خدا،خدای ادم های خلاف کارم هست.                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه دردسری اینجا همه میزارن که

🚫لایک نکن🚫 ( لایک=پنچری)                                خدا که فقط متعلق به ادم های خوب نیست، خدا،خدای ادم های خلاف کارم هست.                         
من نمی‌دونم کسی که دوستش داری چه اخلاقی داره ولی این آقا هم یکم نرمال نیست خودشیفته هم هست البته ش ...

کسی که دوستش دارم  خدا همه خوبیا رو توش قرار داده اما موقعیتش  عالی نیست    و این پسر غیر نرمال خودشیفته خرش خیلی میره. منو میترسونه میترسم دردسر شه برام  

شدیدحدود ۶ساله

بايد كم كم شروع كنى من وسواس چك كردن در ماشين و داشتم شده بود يه مسيرطولانى و چندبار برميگشتم چك ميكردم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ هردفعه ذهنم ميگفت برگرد در و قفل نكردى خيلى برام سخت بود ولى مقاومت ميكردم كم كم شروع كن هيچ كس جزخودت نميتونه كمكت كنه

بايد كم كم شروع كنى من وسواس چك كردن در ماشين و داشتم شده بود يه مسيرطولانى و چندبار برميگشتم چك ميك ...

دعا کن واسم😔💔

به امید روزهای باتو بودن...وسواس و افسردگی شدید دارم تو ازدواجم با شخص مورد علاقم ب مشکل خوردم با دل مهربونت ی صلوات یا ی دعا واسم کن مرسی🥺🙏
کسی که دوستش دارم  خدا همه خوبیا رو توش قرار داده اما موقعیتش  عالی نیست    و ای ...

بهش اهمیت نده منکه از صحبتاش خوشم نیومد برودنبال کسی که دوستش داری خداهم کمکتون می‌کنه

از خدا میخوام بهترینها رو پیش روتون قرار بده

خدایا دنیات خیلی قشنگه اگه آدما بزارن😔

[۳/۲۸،‏ ۲۰:۵۰] مزاحم: 😆😆😆😆فکر کنم سایه منو با تیر میزنید نه؟

[۳/۲۸،‏ ۲۰:۵۱] مزاحم: بابا بخدا ما انقدرم بدنیستیم که شما میگید.😆

[۳/۲۸،‏ ۲۰:۵۷] مزاحم: آقا خدا رو چه دیدی شاید سه روز صاحب کارخونه هم شدم.😅😅

[۳/۲۸،‏ ۲۱:۴۳] مزاحم: خب آقا بذارید تلاشم رو بکنم.

[۳/۲۸،‏ ۲۱:۴۵] مزاحم: رئیس جمهوره ها😆😆دختره نداره من برم بگیرم؟؟

[۳/۲۸،‏ ۲۱:۴۶] مزاحم: آقا ول کنید این حرفا رو پایه کارهای پژوهشی هستید یانه؟

[۳/۲۸،‏ ۲۱:۴۷] مزاحم: حتی اگه بخوای هیات علمی یه دانشگاه بشی؟

[۳/۲۸،‏ ۲۱:۵۰] مزاحم: فقط امیدوارم دیگه خواهر برادرتون اینجوری نباشن

[۳/۲۸،‏ ۲۱:۵۱] مزاحم: پدرتون توی غریبی انقدر زحمت کشیده که شما کم وکاستی نداشته باشید ولی متاسفانه شما...🤦‍♂️🤦‍♂️

[۳/۲۸،‏ ۲۱:۵۸] مزاحم: چون کسی که پول شارژش روهم توی۲۳یا۲۴سالگی نداره یقینا نمیتونه توروخوشبخت کنه.

[۳/۲۸،‏ ۲۱:۵۹] مزاحم: تو درآینده خونه میخوای؟ماشین میخوای؟آسایش میخوای؟و...و...؟

[۳/۲۸،‏ ۲۲:۰۰] مزاحم: من ازیه خانواده دانشگاهیم دارم مقایسه میشم با یکی که باباش کابینت سازِ.🤦‍♂️🤦‍♂️

ميتونى عزيزم اولش اذيت ميشى ولى درست ميشه بهت قول ميدم 

خداکنه🥺

به امید روزهای باتو بودن...وسواس و افسردگی شدید دارم تو ازدواجم با شخص مورد علاقم ب مشکل خوردم با دل مهربونت ی صلوات یا ی دعا واسم کن مرسی🥺🙏