2777
2789

کاملا مشخصه عقده اییه

و دلیل اصرارش علاقه نیست،فقط میخواد برنده این بازی باشه

همچین کسایی وقتی طرف رو به دست میارن تازه تلافی اینهمه نه شنیدن و ناز کشیدن رو در میارن و نمیذارن اب خوش از گلوی دختره پایین بره

به شدت ازش دوری کن

خیلی غیرنرمال و سمی ه

یه جوری میگه خانوادم دانشگاهی ان انگار چیه!همش به پشتوانه سهمیه باباش بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلیییییی اشتباه کردی که بهش گفتی کسیو ۵ساله دوس داری ینی از پایه اشتباهه . چون این آقا خیلی مغرور و خودشیفته هستش و معلومه برای اینکه جای اون اقا رو بگیره حتما یه دردسری براش درست میکنه

نباید میگفتی خصوصا که میخواد جایی استخدام شه

خیلی برا جفتتون ینی شما و عشقتون نگرانم😔

ولی امیدوارم خوشبخت بشید با عشقتون 

این اقاهم انگار پولم پولم میکنه و مقامشو به رخ میکشه انگار میخواد شمارو بخره

درثانی اگر با این اقای مزاحم دوست شید یا نامزد کنی یا عروسی بعدا صددرصد میزنه توو سرت میگه من تورو از چاله کشیدم بیروت میخواستی بدبخت شی با یه پسره ۵سال بودی وفلان... با این اخلاقش حتما توو سرت میزنه اینارو

پس هیجوقت ب کسی نگو ۵ساله با اقایی هستی و دوسش داری چون هم برا خودت سخته هم برا عشقت خطر ایجاد میکنی

باید بهش میگفتی من قصد ازدواج ندارم هنوز همین و بس

اینطوری همش پیگیرت نمیشد 

یا اگرم گفتی ۵ساله با کسی هستی میگفتی من خودم منفی دادم اون پاپیش گذاشت من منفی دادم چون هنوز قصدم ازدواج نیست همین

اینقدم به عشقت توهین نمیکرد

مرتیکه خودشیفه روانی همه چیو توو مادیات میبینه انگار بره گمشه معلومه خودشو خانوادش کلا خودشونو یه سر گردن از بقیه بهتر میدونن حتی اگه خدایی نکزده به عشقت نرسیدی هیجوقت به این اقا جواب مثبت نده این چیه دیگه واقعا

امیدوارم با عشقت خوشبخت شی♥️