2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضد آفتاب رو هر روز بزن 

مرطوب کننده و ابرسان هم بزن

۸ لیوان هم آب بخور

هفته ای یه بار ماسک بزار

بقیه اش پوستتو بدتر میکنه 

ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی آن روز همایون که به دنیا قفسی نیست

ژل شوینده ویتالیر مدل ویت وات روبگیر خوبه اگه ازنظر پول مشکلی نداری سرم ویتامین سی وهیالورونیک اسید اردینری هم خوبه

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 
ضد آفتاب رو هر روز بزن  مرطوب کننده و ابرسان هم بزن ۸ لیوان هم آب بخور هفته ای یه بار ماسک ب ...

یه سوال،هفته ای یه بار فقط؟من دیروز گذاشتم،میشه دوباره امروز بزارم یا خراب میشه پوستم اگه زیاد بزارم؟

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
ژل شوینده ویتالیر مدل ویت وات روبگیر خوبه اگه ازنظر پول مشکلی نداری سرم ویتامین سی وهیالورونیک اسید ...

هیالورونیک چنده

حثتیتثکثثننیکززمچثچثگسکطنثحخثکیویحثمثکیینجثین😎کاربر قدیمی با افتخار تعلیقی
یه سوال،هفته ای یه بار فقط؟من دیروز گذاشتم،میشه دوباره امروز بزارم یا خراب میشه پوستم اگه زیاد بزارم ...

نهههههه زیاد نزن زیاد زدنش مضره

ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی آن روز همایون که به دنیا قفسی نیست
ژل شوینده ویتالیر مدل ویت وات روبگیر خوبه اگه ازنظر پول مشکلی نداری سرم ویتامین سی وهیالورونیک اسید ...

اره سرم وتامین سی رو خیلی تعریفشو شنیدم میگن خوبه

مگه قیمتش چنده؟

بعد به تنهایی این سرم کافیه ؟جواب میده؟