2777
2789

آبرسان بگیرم یا مرطوب‌کننده کدوم بهتره ضرر کدوم کمتره اخه بعضیا میگن پوست رو تیره میکنن درسته؟ اگه خودتون واقعا استفاده کردین راضی بودین بگین لطفا واینکه الکل نداشته باشه بدون ضرر میخوام که پوستم بدتر نشه لک نیافته 

بنظرم پوستم خشکه مرطوب‌کننده با چربی زیاد بزنم؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا همینجورم روزی 2بار مرطوب کننده میزنم،بعد اینکه صورتمو شستم ک حتممما باید بزنم از بس پوستم ...

منم همینطور صورتم میشورم خیلی خشک میشه چه مارکی استفاده کردید راضی بودین

هزینه اش زیاده؟ 

بستگی داره پیش کی بری. بعضی از متخصصای طب سنتی داروهای گرون میدن، بعضیا نه، داروهای دم دستی میدن که بیمار اذیت نشه. اگر تهران هستی شماره تماس دکتر عالیه خامنه از توی گوگل پیدا کن، برو پیش ایشون. بسیار با تجربه و با حوصله هستن، داروهاشون هم چیزی نیست که گرون دربیاد.