2777
2789

خانما من تاحالا بارداری نداشتم ولی تحت نظر دکتر هستم  الان ک از خواب پا شدم گلاب ب روتون رفتم دسشویی یه چیز شفاف و سفت و تقریبا به اندازه یه وجب ک وسطش یه نقطه سیاه بود ازم خارج شد یعنی اویزون بود خودم کشیدم . بنطرتون حامله بودم افتاده یا نه ؟؟این چیبود واقعا خیعلی دارم دیونه میشم میگم نکنه حامله بودم افتاده درد ایناهم اصلا نداشتم ولی دیشب خیعلی هوا سرد بود یخ زدم تاالان جلو بخاری هم بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سقط یه درد وحشتناک داره و یهو وقتی افتاد حس سبکی و راحتی خاصی تجربه میکنی...یهو انگار یه بار برداشته میشه....به این راحتیا نیس کاش تو دستمال میذاشتی عکسشو ب پزشک نشون میدادی...شاید کیست دفع کردی 

من نمیدونم چی بود  کیست اینا نداشتی؟ آخه سقط شدید درد داره با خونریزی بسیار بسیار  بدون ...

اندومتریوز دارم 

ولی هیچ وقت اینجور چیزی ندیدم از خودم.

ماه اول هم ک باشه درد اینا بازم داره؟