2777
2789

خیلی اذیتش کردم کشته شده از دستم گرفتم لپاشو فشار دادم بعدم پریدم رو شکمش خودش میگه روده هاش ترکیده. امروز صبح هم بهش زنگ زدم گفتم زنگ زدم مزاحمت ایجاد کنم برات.بعدم که رفت دوش بگیره که چراغ حمومو خاموش کردم درم از پشت بستم مونده بود اون تو. داره دنبال یه بیابون میگرده که از دست من سر به بیابون بزاره. نتونسته پیدا کنه گفتم شاید شما سراغ داشته باشین. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا وقتی شوهر رو حرص میدی زندگی لذت بخش تر میشه😂😂

غیر شوهر حال میده باباتم حرص بدی آخه من مجردم 😅🤣😂

یا علی با دستان پر مهرت برایم آغوش پدریت را باز کن تا با خیالی آسوده جای گیرم در آغوشت جان دهم برای لحن پدارنه ات یا فاطمه الزهرا برایم مادری کن آنگونه که زینب و حسین حسن را با گلپر سرخ گون عشق مادرانه ات پرورش دادی مرا هم چون فرزندان خود دوست بدار و روزی من را هم از دیبای  رنگین ات بفرست

اگه طولانی مدت باشه عزیزدلم ممکنه ازت خسته بشه و ولت کنه حواست باشه با این شوخیا از دستش ندید🙂💔

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

۳۱😂🎀

لاکشم بزن لاک داخل خواب وقتی بیدار شد قیافش دیدینیه

یا علی با دستان پر مهرت برایم آغوش پدریت را باز کن تا با خیالی آسوده جای گیرم در آغوشت جان دهم برای لحن پدارنه ات یا فاطمه الزهرا برایم مادری کن آنگونه که زینب و حسین حسن را با گلپر سرخ گون عشق مادرانه ات پرورش دادی مرا هم چون فرزندان خود دوست بدار و روزی من را هم از دیبای  رنگین ات بفرست