2777
2789

یکی دو روزی هست این موضوع خیلی داغ 

بیاین یک بار برای همیشه ب این موضوع خاتمه بدیم🤷🏼‍♀️

علاوه بر ویژگی های ظاهری و مالی 

چ صفات ذاتی رو باید طرف مقابل داشته باشه(ولی خب ملاک های ظاهری و مالی رو هم بگین)

من خودم ب شخصه برام مهمه شخص مقابلم ادم منطقی باشه قبل از اینکه ی سری هیجانات بی مورد بخواد باعث تلخی توی زندگی بشه با منطق پیش بره کسی ک منطقی فکر میکنه مطمئنا حتی اگه وضع مالی خوبی نداشته باشه موفق میشه 

اینکه جنم داشته باشه خیلی مهمه حرف باد هواس مرد عمل باشه 

احترام بزاره همیشه میگن احترام احترام میاره، 

درسته وضع مالی برام مهمه اما خب ذات شخص مهم تره چ افرادی ک ی شبه ور شکست نشدن و چ افرادی بودن ک از صفر ب صد رسیدن ی سری چیزا قابل تغییر اما ذات اما ن 

درسته ظاهر مهمه اما خب ب مرور زمان ظاهر هم تغییر میکنه و ادم پیر میشه 

ن اینکه برام ملاک نباشه ملاک مهمیه در این حد ک حداقل ازش بدم نیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد دل نبودن بسیار مهمه..

جلوی پیشرفت نگرفتن بسیار مهمه.

پشتت بودن مهمه 

کنارت بودن مهمه.

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

من معیارم ظاهر و وضع مالی بود در مرحله ی اول

یعنی صرف اخلاق خوب اصلا باعث نمیشد من اشنایی رو ادامه بدم

بعد از دو تا مورد اول دیگه موردای اخلاقی حالا چه عاطفی و …

اولیش و مهم ترینش اینه که گذشتش خراب نباشه ، مثه خودم باید باشه حتما خیلییییی مهمه 

دومیش صبور یودن و چشم و دل سیر بودنه 

سومیش خانواده خوبه 

چهارمیش مسئولیت پدیر بودن و خدا ارس بودنه 

پنجمیش حلال حرام سرش بشه و اهل تلاش باشه

ازدواج کردم 

برام مهم بود طرف مقابل ابرازگر باشه و احساسی 

مهربون و احترام‌گذار 

خوش‌ذوق 

مثبت‌نگر 

تلاشگر و حمایتگر 

ادم با جنبه ای باشه مقابل همه چییییی

ظاهری هم کلا چهره مردونه و گوگولی همیشه دوست داشتم😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من معیارم ظاهر و وضع مالی بود در مرحله ی اولیعنی صرف اخلاق خوب اصلا باعث نمیشد من اشنایی رو ادامه بد ...

منم بعضی وقتا اینجوری میشم اما باز این منطق کوفتی میگه ن

خانواده خیلی خیلی مهم تر از چیزیه که فکر کنین

اخلاقش، برخوردش، مدل حرف زدنش، دانش و اطلاعاتش، سطح تحصیلاتش، شغلش، میزان وابستگیش به خانواده ش، دهن بین نبودن، خسیس نبودن، فکر باز و اینده نگر باشه و خیلی چیزای دیگه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اولیش و مهم ترینش اینه که گذشتش خراب نباشه ، مثه خودم باید باشه حتما خیلییییی مهمه دومیش صبور یودن و ...

افرین واقعا معیار های مهمی 

اما خب واقعا الان ادم سالم خیلی کم پیدا میشه متاسفانه چ دختر چ پسر 

منم بعضی وقتا اینجوری میشم اما باز این منطق کوفتی میگه ن

حقیقتا ظاهر هیچوقت عادی و تکراری نمیشه

واسه همین من نمیتونستم حودم با این جمله که عادت میکنی قانع کنم

در مورد مسائل مالی هم ، دلم نمیخواست سازگاری پیدا کنم با بی پولی و نداری واسه همین حیلی برام مهم بود همسرم بتونه یه زندگی خوب و راحت فراهم کنه