چیکار کنم دوست دارم حامله بشم ولی خدا بهم این درد رو داده اونم از نوع بدش ذخیره تخمدان تو ۲۳ سالگی دکترا گفتن باید زودتر اقدام کنی وگرنه هیچ وقت مادر نمیشی روز شبم شده گریه چرا منی که بچه دوستم باید این اتفاق بیفته برام ب بعضیا که دوست ندارم فرت فرت بدی برن سقط کنن من لنگ یک بچه باشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا بحق محمدوال محمد این دوست عزیزمون ناامید نکن
منم ۷ساله انتظارمیکشم
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
حکمت خداروشکر به منم تو ۲۳ سالگی سومین بچم رو ناخواسته داد کاش سومی رو بمن نمیداد به تومیداد ...عنوان رو دیدم یاد ادمای دورم افتادم چندتا آدم یزید دورم هستن به هرکی که بچه نداره میگن اجاق کور حتی جلو روش
نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه
چیزی به اسم اجاق کوری و بچه دار نشدن وجود نداره جانم
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا