2777
2789
عنوان

اونایی که ازدواج سنتی داشتین🙂🤝

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که با عصبانیت تمام جلوی مادرشوهرم چای گذاشتم چون دقیقا روز قبلش یه خواستگار مضخرف داشتم و اینا هم نمیخاستیم بیان ولی اشتباهی جواب دادیم و اومدن   کلا اونروز اعصابم افتضاح بود  و مطمئن بودم دیگ زنگ نمیزنن ولی 3 روز بعد دوباره اومدن و تا شوهرمو دیدم   گفتم خودشه😐🤣

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
عارع اتفاقا اونم همینو‌ میگف

عاره

بعد چون عشقی در کار نبوده قبلش، یه جورایی گیج و منگی انگار تو شوکی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
😅😅چ جالب

اره واقعا   مامانم فکر کرد دوست من به گوشی زنگ زده گوشیو جواب داد و تو رودروایسی اجازه داد بیان ولی من انقد عصبی بودم حتی جواب سوالات مادرشو  با کم محلی میدادم  هنوزم نفهمیدم با چه منطقی دوباره اومدن🤣🤣🤣

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
دقیقااا من با اینکه فکرشم‌نمیکردم اما به دل خودمو خانوادم بود که ازدواجمون سر میگیره  که گرفت ...

پس واسه شمام اتفاق افتاده🙃واقعا خیلی عجیبه 👌👌اکثر کاربرام هم تایید کردن این موضوع رو