دخترم تب نکرد،تب بخاطر دندون نیس،واسه وسایل آلوده ایه که سمت دهنش میبره و الودگی وارد بدنش میشه
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
برا تبش گلاب بمال و صورت و پاهاش و اب بدهدبهش و استامینوفن
به لثها ش ابلیمو بزن دندون گیر بده بهش
چون داره دندون درمیاره لثه هاش میخواره هر چیزیو میزنه به دهنش مرتقب باش مریض نشه
🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هشت ماهش تموم شده تو نه ماهگیه آبلیمو بزنم به لثه هاش دندوناش راحت تر درمیان ؟
ارع .نگران نباش دست و پاشو بشور با گلاب
🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘