من یک هفته اس حالم خیلی بده.اصلا حتی نمیتونم درست بگم چمه.۱هفتس مادربزرگم ب رحمت خدا رفته ک من خیلی دوسش داشتم😭هنوزم نمیتونم باورکنم ک نیست.این ناراحتی ب کنار.تو خونه حالم بده.اصلا نمیتونم تو خونه بمونم.همش دلم میخواد برم فقط خونه نباشم.تنهاتوخونه باشم خیلی خیلی دلم میگیره و همش ترس توجونمه.همش حس میکنم میخوام بمیرم😭من خیلی از مرگ میترسم.الان تو این چندروز هرروز میرم بیرون باشوهرم.اما صب تا ظهر ک نیست و من خونه تنهام خیلی دلم اشوبه تا بیاد.توروخدا بگیدچکارکنم حالم خوب شه.دیگه ازاین حال خودم خسته شدم😭
ببین بدون حالت طبیعیه زمان میبره که خوب بشی،هر افکاری سراغت میاد رو یادداشت کن،هر روز ورزش کن سعی نکن فرار کنی از این قضیه عزاداری کن براشون خدا رحمتشون کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا نکنه بمیریم کلی آرزو و اهداف داریم کلی کار داریم
برای باز هزارم عرض میکنم ناناسم انقد نگید نسناس 😬😂کاربری مال سه خواهره لطفا با شعور جواب بدید با تشکر😘 مریم خواهر بزرگ ملکه مادر با دوتا پرنس جذاب و یه شوهر بد خلق 😒💔 نرگس خواهر وسطی چیز خاصی برا تعریف نداره فداشم😂💜 خودم فاطمه هیجده سالمه در تلاش برای رسیدن به آرزوها😻
ببین اول از همه گفتم شروع کن از غذای فست فودی و سرد دوری کن.حتما ورزش کن هر روز یوگا یا پیاده روی .طبیعت برو از اونجا انرژی مثبت بگیر.فبلم ببین کتاب بخون حالتو خودت چطوری خوب میکنی معمولا؟