2777
2789

سلام

بچه ها من چن هفتست که بی دلیل مریض میشم و وقتی هم که میرم بخش تریاژ واسه گرفتن ویزیت دوتا منشی اونجا هستن که وقتی منو میبینن به همدیگه اشاره میکنن که اومد

یعنی چن بار که منو دیدن اینجوری برخورد میکنن

چیکار کنم نیش شونو ببندن!؟

از یه طرفیم میترسم باهاشون دهن به دهن بیام صاحب بیمارستان منو مقصر بدونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بیشعورن

به دکتر هم گفتم که بخاطر اخلاقاشون دیگه نمیام این بیمارستان

دکتر گفت من هستم عزیزم ، نمیذارم کسی بهت حرف بزنه

بعد که داشتم از اتاقش میرفتم گفت آیدا دیگه نمیای پیشم گفتم نه

نظرتون چیه!؟

احتمالا متوجه شدن که دکتره بهتون علاقه دارهو شما هم بخاطر دیدنش دارید میرید بیمارستان چندسالتونه ...

مسموم شدم ، دوباره چهار شنبه باید برم🤕

والا من هیچ قصدی نداشتم رو این اقای دکتره ، خودش مرض میریزه هی منو میبینه میخنده و لبخند میزنه ، تازه کلی هم منو تحویل میگیره ، بعد گفت بازم بیا پیشم ، منم گفتم دیگه نمیام ، اون گفت چرا عزیزم کسی بهت حرفی زده ، گفتم اره پرستاره همچین چیزیو گفته بهم ، گفت من اینجا هستم عزیزم نمیذارم کسی بهت حرف بزنه ، بعد داشتم میرفتم گفت ایدا واقعا دیگه نمیای پیشم ، گفتم نه

تو اخرین تاپیکت 

اوه اوه فکر کردم نوشتی بیا اینو بخور به خاطر نظرم الان پرست نگاه کردم دیدم دکتره رو میگی 

جانب عذر خواهی به خاطر اینکه نوشتم تو لایق تری 

به هر حال بازیچه نشو 

همین که فقط حرف از اندامت زده یعنی سرش پر افکار دیگه است 

تاپیکتو قفل کردی وکرنه همونحا ازت حلو بقیه عذر خواهی میکردم 

درخواست دوستی هم دادم به خاطر همین 

به هر حال معذرت