2777
2789
عنوان

اسباب بازی دخترم

381 بازدید | 15 پست

سلام خانوما دختر من دیروز یک گاو ۱ندوق اسباب بازی ۴۰۰ تومنی خرید برای تولدش امروز با وجود اینکه هیچ کاری باهاش نکرد خراب شد دیگه پول داخل نمیکشه درش هم باز نمیشه یک میلیون ۸۰۰ داخله چیکار کنم خیلی ناراحته نشسته تسبیحات حضرت زهرا رو خونده بمیرم براش بچم ‌ پیش فروشنده هم بردیم میگه سالم بهتون دادم حالا چکار کنم براش همش میشینه گریه میکنه میگه پولام چی میشن باطری  میخوره اسباب بازیش توروخدا بگین چکار کنم جای پیچ هم نداره که بازش کنیم بچم پولاشو میخواد

تا ابد به یاد مهرسام قشنگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید باتریش تموم شده یا رمزشو عوض کرده  دیگه اگه هیچکدوم نیست بزنین با چکش بشکونین

رمزشو عوض نکرده دلش نمیاد بشکنه قلکش از یه طرف پولشو میخواد از یه طرف قلکشو

ببین این جنس های چینی کلن کیفیت ندارن بنظر من برو یکی دیگه بخر شب که خابید بشکون اینو بگذار  پولاش رو توی اون یکی 

صبح که بیدار بشه ببینه درست شده کلی خوشحال میشه

مخصوصن میگی دعا هم کرده 

بچه ۶ ساله دعا کنه و نتیجه نگیرد خیلی تاثیر میگذاره روی روحیه اش

ببین این جنس های چینی کلن کیفیت ندارن بنظر من برو یکی دیگه بخر شب که خابید بشکون اینو بگذار  پو ...

حالا انجام بدم ولی اگه اونم خراب بشه دوباره ۴۵۰ تومن میره