2777
2789
عنوان

🤩💜مازندرانی هااااا❤❤🧡🧡

500 بازدید | 86 پست

من مازندرانی ام وقتی مهمون خونمون میادکلی غذاوخورش درست میکنیم ازم خودم تعریف نمیکنماااا اصلاااا.دارم کلی میگم مثل ماهی مرغ اردک غازبوقلمون و وایناتوغذاازانواع ترشی واینااستفاده میکنیم تجملاتی هستیم ....ولی توشهرهاواستان های دیگه زیاد..اینطورنیست درسته؟؟؟همش برنج میخوریم..همیشه برام سواله که شهرهای دیگه هم همینجورین یانه 

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعریف نکردی...  خب من میام یه هفته خونه تون می‌مونم 😂

بفرمادرخدمتیمممم

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜
آره منم مال چهار محالم خودم مجردم ولی مهمون میاد مامانم چند مدل غذا درست میکنه

واقعااا🤩

کاش منم مهمون تو بودم    

درخدمتیمعزیزم مازندرانی هامهمون نوازن

نه مامانم برای خالم که از مازندران میاد مرغ وماهی باهم میذاره ولی برای عمه وزن عموم کوکوسبزی هم بذار ...

مازندرانی هابه فکرشکمشون هستن خیلی 

کجایی هستین

هست جاهای دیگه هم 

خانواده ی ماهم  مهمان که میآد واسشون چند نوع غذا درست میکنن با برنج و سالاد و نوشیدنی و سبزی و ترشی ... 

شبم که اگه بخوان بخوابن ما باید اتاقا رو ترک کنیم چون ممکنه تو سالن یا پذیرایی معذب باشن....

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...

اره منم شمالیم چن نوعیم ولی دوستام واسه شهرای دیگن بهم میگن ما فقط یه مدل میذاریم شما اسراف میکنید

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
هست جاهای دیگه هم  خانواده ی ماهم  مهمان که میآد واسشون چند نوع غذا درست میکنن با ب ...

اهل کجایین عزیزم

ما عادتمونه کوزت وار کار کنیم 

وکوکب وار پذیرایی کنیم

😂😂😂😂

نمیدونم کی به فکر سلامتی خودمون میفتیم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
اره منم شمالیم چن نوعیم ولی دوستام واسه شهرای دیگن بهم میگن ما فقط یه مدل میذاریم شما اسراف میکنید

اره مازندرانی هااسراف مزکنن ت غذا