2777
2789
عنوان

🤩💜مازندرانی هااااا❤❤🧡🧡

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 86 پست
هست جاهای دیگه هم  خانواده ی ماهم  مهمان که میآد واسشون چند نوع غذا درست میکنن با ب ...

و در ادامه هم که اگه خودشون چیزی اورده باشن  حتی اگه ماهم ازش روی میز داشته باشیم  مثلا شیرینی بیارن در صورتی که ما خودمون شیریتی داشته باشیم  بازم  مامانم جعبه ی شیرینی یا شکلات خودشونو باز میکنه میذازه که ازونی که خودشون اوردن هم بخورن 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلایه عروس دومادواگه پاگشابخوان بکنن خییییلی چیزمیزدرست میکنن طوری که فک کنم تقریباغذای یه هفتشون تکمیله

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜
ما عادتمونه کوزت وار کار کنیم  وکوکب وار پذیرایی کنیم 😂😂😂😂 نمیدونم کی به فکر سلامتی خودم ...

کجاایین

💜💚انسان بودن زیاد سخت نیست کافیست مهربانی کنی زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است💚💜

نه عزیزم ما تو خانواده نهایت دو مدل میپزیم اصلا هم نشونه بی احترامی نیست هر کس سبک و فرهنگ خودش رو داره قطعا شما یک کدبانوی کاملید اما خب یادمون نره هدف از دور همی و مهمونی نزدیک شدن دلهاست نه چیز دیگه

اما همشونم اضافه وزن دارن مازرونی های عزیز 😊

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
و در ادامه هم که اگه خودشون چیزی اورده باشن  حتی اگه ماهم ازش روی میز داشته باشیم  مثلا شی ...

خب این که همه جا هس ماهم میاریم اطرافمم همه همینطورن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
هیجا مازندران نمیشه جای دیگه مثل ما انجام نمیدن

دقیقااااامنم همین فکرومیکنم چون مازندرانی هازیادبه فکرشکمن وزیادتوغذاخوردن اسراف میکنن وزیاده روی

والا فکر کنم همجا همین باشه ما خونمون مهمون میاد همینطور غذا میپزیم و پذیرایی میکنیم ولی خب تا یه هف ...

وای اره من میدم خونه مادرمو مادرشوهرم بقیشم فریز هفته بعد درمیارم اینقدم بدم میاد غذای فریز شده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
نه عزیزم ما تو خانواده نهایت دو مدل میپزیم اصلا هم نشونه بی احترامی نیست هر کس سبک و فرهنگ خودش رو د ...

اره ولی مازنی هااینطور نیستن مثااتویه مهمون مجلسی تومرغ درست کنی وقرمه سبزی اگه زه چیزمحلی مثل اردکواینجورچیزانباشه طدف مهمونه میگه مثلاسرسفرش اردک نبوده‌‌..توقع دارن