2777
2789
عنوان

لانه گزینی و بی بی چک

160 بازدید | 7 پست

سلام خانما خوبین لطفا هر کی میدونه جوابمو بده

من دوماهه که اقدامم اخرین روز پریودم ۲۴ اسفند بود و پریود بعدیم تقریبا ۱۶ فروردینه

ولی از ۶ فروردین لکه بینی دارم اولش صورتی بود با رگ خون داخلش هنوز قطع نشده ترشحاتم قهوه ای شده اگه واس لانه گزینی باشه باید زود قط شه ولی واس من ادامه داره دیشبم بی بی چک زدم منفی شد 😔😔

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 خدایاااا مرسییی بابت همه چی شکرت😍الهی همه ی عاشقارو ب عشقشون برسونو خوشبختشون کن ارزوی همرو براوردع کن ماهم بین اونا   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از من میشنوی اصلااا به خون لانه گزینی اکتفا نکن.چنین چیزی اصلاا وجود نداره. اگه باردار باشی خونی در کار نیست. مگه اینکه لکه بینی داشته باشی که اونم از بعد موعدت شروع میشه

اگ بی بی منفیه دیک منفیه 

هنوز ۱۰ روز به موعدم مونده اگ باردار بودم الانم نشون میداد؟

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 خدایاااا مرسییی بابت همه چی شکرت😍الهی همه ی عاشقارو ب عشقشون برسونو خوشبختشون کن ارزوی همرو براوردع کن ماهم بین اونا   
هنوز ۱۰ روز به موعدم مونده اگ باردار بودم الانم نشون میداد؟

خیر بعداز تاخیر نشون میده 

۱۶ موعدته

۲۰ فروردین به بعد ايشاالله اگه تاخیر داشتی بزن

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
خیر بعداز تاخیر نشون میده  ۱۶ موعدته ۲۰ فروردین به بعد ايشاالله اگه تاخیر داشتی بزن

مرسی عزیزم اگه لکه بینی ادامه داشته باشه خطرناکه؟ یکم استرس گرفتم