2777
2789

که چی بشه؟

زودتر تموم کنی تهش چی قراره بشه؟ 

چرا فکر میکنی یه سال زودتر تحصیلاتت رو تموم کنی خبریه؟ 

من کردماااا ،که دارم الان اینو میگم 

طبق روال عادی پیش برو،عوضش خوب بخون 

تست بزن،پایه ات روقوی کن 

تعادل زندگیتو حفظ کن،ورزش کن ورزش کن ورزش کن 

یه هنر یاد بگیر ،موسیقی کار کن 

به خدا قسم که زندگی فقط درس نیست 

درستو خووووب بخون ،در کنارش زندگی هم بکن

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهنمایی رو فکر نکنم بشه من شنیدم فقط ابتدایی میشه جهشی خوند

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
یه یاعلی بگو و بزن🤣

😂😂اونو که اره شکی درش نیست

می 8وام بدونم کسی تجربه داره بهم بگه که تو چند هفته می تونم تمومش کنم کتاباشو... 

اینا 

که امتحانش کی هست تو تابستون زود تر هم میشه امتحان داد؟؟ 

که چی بشه؟ زودتر تموم کنی تهش چی قراره بشه؟  چرا فکر میکنی یه سال زودتر تحصیلاتت رو تموم کنی ...

اره خودمم دارم می خونم زودتر از دستش یه جورایی راحت بشم،😂

چون یک سالم رو می خرم چون تند تر خودم جلو میرم 

اره خودمم دارم می خونم زودتر از دستش یه جورایی راحت بشم،😂 چون یک سالم رو می خرم چون تند تر خودم جل ...

میدونی منم تا یکی دو سال پیش مثل تو فکر میکردم 

اما الان به این نتیجه رسیدم زندگی رو وقتی بخوای بزنی رو دور تند و باهاش مسابقه بدی،فقط عمرت رو میبازی 

حتما این جمله روشنیدی که میگن فقط به مقصد فکر نکن،از مسیر هم لذت ببر 

حقیقتا زندگی همین لحظه هاییه که داری بت فکر به اینده خرابش میکنی ،همین ساعتی که داری بع اتمام تحصیل و راحت شدن ازش فکر میکنی،میتونه برات لذت بخش ترین باشه 

الان چند سالته ؟۱۳,۱۲,۱۴؟؟؟

هیچ وقت دیگه این سنی که الان داری تو زندگیت تکرار نمیشه،پس از ثانیه به ثانیه نوجوونیت لذت ببر،همین ۱۳ سالگیتو توش خوشحال باش،چون دیگه هیچ وقت ۱۳ سالگیتو تجربه نمیکنی

دوران شیرین مدرسه رو الان سخت میبینی،ولی وقتی تموم میشه با تمام وجودت دلت براش تنگ میشه 

من خودم گاهی حسرت همون ۷ صبح بیدار شدن و مدرسه رفتنا رو میخورم،حسرت زنگ تفریح و خوراکی خوردنا،حسرت امتحانا و درس خوندنا 

بخدا دوران مدرسه میتونه خیلی شیرین باشه ،اگه دیدت رو بهش مثبت کنی

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.