2777
2789

دارم میمیرم ... اگه امسال هم نشه .... که واقعا نمیشه ....

دیگه هیچ کسی نیست پیشم ....دیگه هیچ کسی کمکم نمیکنه .... خودمم دیگه هیچ غلطی ازم بر نمیاد ..... این فکرا دیوانه ام کردن ....حساس شدم دیوونه شدم خسته ام افسرده ام نه میتونم دست بکشم نه روحیه و توان ادامه دادن .... نه میتونم بگم قبول نشدم خب به درک چون تا الان زندگی نکردم به خاطر اینکه قبول شم .... نه میتونم بگم اگه قبول نشدم خب پس یه سال دیگه میخونم ..... دیگه به خدا موندم چه غلطی کنم...خاک بر سرم که نه عرضه درس خوندن داشتم نه عرضه خودکشی

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

چند سالته؟

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونقدر گریه کردم و سرم تو کتاب بود ... بیهوده و بی صرفه .... چشمام کور کور شدن ..... اگه سال ۳۶۵ روزه .... من از این ۳۶۵ روز ۴۰۰ روزش حالم بده

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
چندمین باره کنکور دادی؟

دوبار کنکور دادم و بار سوم میشه امسال

کیپ انگیزشی ببین  نگو نمیشه  بگو حتما میشه

کلیپ ملیپ برام بی تاثیره 

وقتی واقعیت ماجرا اینه که من هیچ غلطی نکردم چطوری بگم میشه؟

چن سالته

۲۰

دوبار کنکور دادم و بار سوم میشه امسال

مشاور داری؟

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

کلیپ ملیپ برام بی تاثیره  وقتی واقعیت ماجرا اینه که من هیچ غلطی نکردم چطوری بگم میشه؟

واه ینی هیچی نخوندی و تلاش نکردی بعد انتطار داری بهترین رشته قبول بشی؟؟؟؟؟

وقتی نخوندیو تلاش نکردی چرا خودتو سرزنش میکنی 

بزن به یورت