2777
2789

من ۲۷ روزه که عمل کردم 

الان ظاهری ایرادی نداره ومدل طبیعی هست ولی نمیدونم بخاطر ورم هستش یا چی که دقیق مدل بینی قبلیمه و حس میکنم تغییری نکرده خیلی.. 

نوک بینیم بخوصص که از نوک تیز خوشم نمیومد و به خواسته خودم گِرد خواستم اما الان گردیش شبیه قبل عملمه تورخودا بگید بخاطر ورمه یا همینه مدلش؟😔😔

خیلی ناراحتم دلم میخواد گریه کنم .. حرفای بقیا بخصوص که با تمسخر میگن تغییری نکردع و دلمو میشکنن 

تعداد رای : 18
نظرسنجی
اوکیه و ورم عادیه
18
100%
مدلش همینه
0
0%
به بودن ها دیر عادت کن و به نبودن ها زود!آدم ها،نبودن را بهتر بلدند

الان هر روز خودمو سرزنش میکنم بخاطر اینکه گفتم نوکش گرد باشه و کاش میگفتم تیز که غیرطبیعی باشه تا این مدل طبیعی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۷ روزه انتظار داری خوشگل باشه😂 تا سه ماه ک اصلا شکلش مشخص نمیشه

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
۲۷ روزه انتظار داری خوشگل باشه😂 تا سه ماه ک اصلا شکلش مشخص نمیشه

واقعا؟ من بینی گوشتی هم بود اما خب بزرگ نبود و 

منم تازه عمل کرده بودم همش گریه میکردم فک میکردم بینی‌م کجه هی دکتر میگف ورم‌‌ه

من گوش نمیدادم الان ک طولانی گذشته و عکسامو میبینم فهمیدم ک حق با دکتر بوده و خیلی ورم داشتم

الان اگر فک میکنی مدلش خوب نیس حق داری ولی بمرور بهتر میشه

با افتخار قوچانی‌ام ❤️
واقعا؟ من بینی گوشتی هم بود اما خب بزرگ نبود و 

اره بابا . من الان ده ماهه عمل کردم  ی روز میشه اندازه ی قبل عملم ی روز اندازه ی فندوق😂 ورم پدر ادمو درمیاره  فقط باید صبر کنی

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
یه روشی هست میگن برگشت نداره جلسه ای ۱میلبون تومن واسه بینی تزریق میکنن  روش خوبیه برگشت نداره

من دیگه غلط بکنم سمت عمل برم نظر الانم همینه ... جسارت نباشه البته

گلم تا چند ماه ورم داره

یکسال ک بگذره عالی میشه

اگه گوشتی بوده حالا حالاها طول میکشه ورمش بخوابه

حتی دو سال تا عادی بشه

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم