2777
2789
عنوان

بدویییید بیاید

58 بازدید | 13 پست

بچه ها من مادرشوهرم خیلی سیاست داره من چند وقتی بود حالم خوب نبود بعد امروز بمن زنگ زد گفت شوهرت کجاست گفتم سرکاره گفت باشه قطع کرد بعدش زنگ زده شوهرم و گفته میخواستم حال زنتا بپرسم زنگ زدم براش حالشو پرسیدم الکی همیشه کارشه دروغ بگه بنظرتون من چیکار کنم کلا همیشه اینطوریه  حالا هم شوهرم میگه مامانم زنگ زده حالتو پرسیده گلایه نکن اونوقت تا اونا چیزشون بشه من باید برم هزار بارم زنگ بزنم بنظرتون من به شوهرم چطور بگم اصلا مامانت برای من زنگ نزده من فهمیدم زنگ زد چون می‌دونه شوهرم سرکاره که شمارش بیفته تو گوشی منت بزاره برای شوهرم که زنگ زدم از این دو رویی هاش بدم میاد دست خودمم نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الآن دیگه کاری نمیشه کرد، از دفعه دیگه نصب کن فقطم با گوشی جوابشو بده که ضبط کنه 

ممنون باید همین کارا کنم هرسری کارش اینه منو خر فرض کرده جالبه ده ثانیه شده مدت تماسش بامن بعد زنگ زده ربع ساعت با شوهرم حرف زده فقط هم منت می‌داشته 

ببخشییید ولی بازم نفهمیدمممم  🤣🤣🤣

😅😅😅عزیزم من فکر کردم روشی که گفتی صدا را ضبط می‌کنه برای امروز ظهر هم که مادرشوهرم زنگ زده اینکار کنم میشه تماسشا بیاره  که ظهر چی حرف زده که گفتی نمیشه برای تماسای بعدی انشاالله