2777
2789

بچه ها من واقعا موندم چه کار کنم من خیلیییی ساکتو خجالتی و مظلومم برا همین هیشکی باهام دوست نمیشه یک سال توی مدرسه درس خوندم الان سال دومهتو این یک سالبل هیشکی نتونستم دوس بشم همه ازم بذشون نیاد مسخره میکنن تیکه میندازن آنقدر ضعیفم که نمیتونم حتی جوابشونو بدم خستهههه ام دیگه خدا طاقت ندارم با یه نفر اول سال دوست شدم اون ولم کرد بعدش با دونفر اوکی شدم ولی چون ازشون دور بود صندلیم رابطمون قوی نشد الان اون دوتا با یکی دیگه دوست شدن که اون یکی حس میکنم از من خوشش میاد ایام امتحانات کنار هم می‌نشستیم و حرف می‌زدیم به نظرتون برم سمت همون سه تا میترسم پسم بزنن و دوسم نداشته باشم چه کار کنم و اظطراب اجتماعی دارم الان اول مهر که برم مدرسه نمی‌دونم با همکلاسی هام چجوری رفتار کنم سلام کنم میترسم جواب ندن چون سابقه داشته چه کار کنم منم جای خواهران این بزرگترین دغدغه و مشکلمه تروخدا کمک کنین اگه ذکری چیزی برای اینکه ادمو عزیز کنه بلدید بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخیی

عزیزم باید رو روحیت کار کنی

اعتماد به نفس داشته باش

کارتو بکن بهش فکر نکن که بعدش چی میشه فقط هرکاری و هرچیزی میخوای بگو

برونگرا و اجتماعی باش

با همه حرف بزن و خجالت نکش

دلقک و خودشیرین کلاس باش 

درستم خوب باشه ولی خرخون نباش

اینارو داشته باشی همه جذبت میشن

لینک ناشناسم🪄: https://daigo.ir/secret/21666834695

اخییعزیزم باید رو روحیت کار کنیاعتماد به نفس داشته باشکارتو بکن بهش فکر نکن که بعدش چی میشه فقط هرکا ...

باشه عزیزم ممنونم سعی میکنم اینجوری باشم ولی بازم نمیتونم 

منم مثل تو بودم البته تا راهنمایی 

چون کلاس هشتم مدرسم رو عوض کرده بودم تازه رفته بودم تو جعمشون خیلی سخت بود ارتباط برقرار کنم چون به هر حال اونا همه از قبل با هم دوست بودن و اکیپ هاشون رو تشکیل داده بودن 

خیلی مغرور و پرو بودن از اینا که سره بچه های جدید زور دارن یا خیلی تحویل نمیگیرن....

اولا سعی کردم ارتباط بگیرم خودم نزدیکشون میشدم خودم باهاشون میگفتم میخندیدم... اما از یه جایی فهمیدم فقط دارم خودم رو کوچیک میکنم و اونا اصلا عددی نیستن که من بخوام خودم رو بزور باهاشون دوست کنم 

مدرسه گوسی میبردم زنگ تفریح سرم تو گوشی بود سره درس هم به معلم گوش میدادم معدلم آخر شد ۲۰ و یه هدیه بزرگ به خاطر معدل خوبم از بابام گرفتم 

_

یکی از مظلوما کلاسو پیدا کن

یبار به بهونه یه سوال درسی برو پیشش ازش سوال بپرس

و چندباری اینکارو‌کن،هر بار با یه سوال غیر درسی مکالمه رو طولانی ترکن،کم کم دوست میشید

تو کلاسم وارد میشی میتونی یه سلام بلند و شاد بکنی بری بشینی سرجات

کم کم تو ذهن همه میمونی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

خیلی سخته جای زنگ تفریح نمیدونمچه کار کنم همه به جوری نگاه میکنن

من راحت با بقیه ارتباط میگیرم

وقتی صحبت می‌کنند زنگ تفریح منم باهاشون حرف خواهم اگر جالب بود 

وگرنه ک میرم بیرون اب بخورم

یا میرم کلاس انسانی با اونا یکم حرف بزنم

در کل اون ۱۰ ۱۵ دیقه خیلی سریع میگذره

یا اگر درس داشته باشیم کتاب برمیدارم میرم بیرون

نمیخوام با هیچکس صمیمی بشم