2777
2789
عنوان

چرا انقد بد برخورد میکنن😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 34 پست
نه خدا نکنه زیاد باهاش حرف نزن که بحثتون بشه  ان شاء الله یه بخت خوب گیرت بیاد بشین تو خونه ...

عزیزم ممنونم ک پای درد و دلام نشستی بخدا انقد دلم پره دارم دق میکنم انشاالله خدا بهترينها رو برات رقم بزنه❤️❤️

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند
از کمیته امدادی جایی نمیتونی وام بگیری ؟ کار راه بندازی  خودشون کلاس آموزشی هم میزارن  ب ...

نمیدونم ولی انقد ترسوام جرئت وام گرفتن ندارم چون نمیدونم میتونم پس بدم یا ن

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم ولی انقد ترسوام جرئت وام گرفتن ندارم چون نمیدونم میتونم پس بدم یا ن

برو شاید بلاعوض دادن بهت

اگر وضع پدر و مادرت بده درخواست بده شاید تحت پوشش ببرن هم به خودت وام و آموزش میدن هم کمک مالی میدن به اونا 

🐌........🌱
کاری نکردم صلوات  زیادبفرست به نیت مشکلاتت 🌹خیلی اثر خوب داره

الان 7 یا 8 ماه دارم دعا میخونم و ذکر میگم ولی حالم روز ب روز خرابتر میشه بخدا محجبه ام و نمازما میخونم ولی احساس میکنم خدا دوسم نداره چاره من فقط مرگه