2777
2789
عنوان

چرا انقد بد برخورد میکنن😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چ خبره اینقد غرور😐

این ک خوبه ی جا کار میکردم تازه طرف فامیل دورمون بود جوری خارم کرد ک یادم نمیره ب من میگفت تو باید قرصامو بدی من بخورم و... هر چی از دهنش درمیومد بارم میکرد تازه خیرسرم پارتی ام داشتم😏😏

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند
میدونم چی میگی به قول خودت آدم فقط محتاج خدا باشه

الهی امین

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند
خیاطی  جنس بیاری بفروشی و ...از این چیزا

بخدا رفتم خیاطی مفت براش کار میکردم یادم بده ولی حمالیاشو کشید هیچی ام یادم نداد دیگ خسته شدم از بی پولی 

بخدا رفتم خیاطی مفت براش کار میکردم یادم بده ولی حمالیاشو کشید هیچی ام یادم نداد دیگ خسته شدم از بی ...

باید بری کلاس

فنی حرفه ای کلاس داره پایه رو یادت میدن 

مدرک دانشگاهی نداری؟

🐌........🌱
باید بری کلاس فنی حرفه ای کلاس داره پایه رو یادت میدن  مدرک دانشگاهی نداری؟

ن

پول درآوردن سخته اونم برای یه زن  مردا گناهی ندارن بعضی وقتا به زناشون غر میزنن پول رو خرج نکن ...

اره واقعا تو این دوره زمونه پراز تازه ب دوران رسیده واقعا سخته خدا ب دادمون برسه😭😭

خدا کمکت کنه  مجردی ؟

بله با یک پدر بد اخلاق و... حالم واقعا بده  بخدا دیگ ب خودکشی فک میکنم😭😭

بله با یک پدر بد اخلاق و... حالم واقعا بده  بخدا دیگ ب خودکشی فک میکنم😭😭

نه خدا نکنه

زیاد باهاش حرف نزن که بحثتون بشه 

ان شاء الله یه بخت خوب گیرت بیاد

بشین تو خونه کار میخوای چکار

🐌........🌱
نه خدا نکنه زیاد باهاش حرف نزن که بحثتون بشه  ان شاء الله یه بخت خوب گیرت بیاد بشین تو خونه ...

بخدا نداریم خانواده هی میگن برو سرکار هر کسیو ک میبینن شاغله میگن خوش بحال پدر مادرش زندگیمون خیلیییی داغونه حال روحیمم روز ب روز بدتر میشه دیگ واقعا کم اوردم بخدا الان من دوسال دنبال کارم ولی یا نیست یا میرم بعد از دوماه میگن خوش اومدی 😢😢

بخدا نداریم خانواده هی میگن برو سرکار هر کسیو ک میبینن شاغله میگن خوش بحال پدر مادرش زندگیمون خیلییی ...

از کمیته امدادی جایی نمیتونی وام بگیری ؟ کار راه بندازی 

خودشون کلاس آموزشی هم میزارن 

به حرفاشون توجه نکن 

🐌........🌱