2777
2789
عنوان

چرا خیلیا انقدر بدن آخه 😔

254 بازدید | 16 پست

واقعا برام سواله یعنی اونا چطوری دلشون میاد 

اصلا موضوع خودم نیستم کسایی که به اطرافیانشون آزارو اذیت میرسونن چه دلی دارن 

دلم بعضی موقع ها میگیره در مورد این موضوع🤕

قلبشون سیاهه

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووو من ديدم طرف يه حرفي زده دل مادرشو شيكونده ديگه برو تا تهش 

من اینو بگم بابام غده انسانی داشت عمل شد خدارو شک خب شد بعد دکتر هنگام عمل دیده بود یه رگه سکتش ترک دیده نیم سکته بابا قبلا کرده بود بخاطر برادرای کثافطش

بعد دکتر گفته بود باید ضربه نبینه سرش امسال عمو کثافطم انقدر زده بود سرش 

خدد ازش نگذره اما خدا جوابشو داد

ارهههههه😕☹ جوری که میگم اصلا ادما مگه میتونن اینطور بشن یعنی فکر نمیکنه؟... هبچوقت دم خور این اد ...

خدانکنه من آزارم به ی۶ مورچه نمیرسه اصلا بدی هیچ اون زنی که شوهرشو میزاره با یکی دیگه فرار میکنه

خدااااا

خیلی دلم گرفت😒

خدانکنه من آزارم به ی۶ مورچه نمیرسه اصلا بدی هیچ اون زنی که شوهرشو میزاره با یکی دیگه فرار میکنه خد ...

وااااااای وای اینا جیگرمو تیکه تیکه میکنه...بی ناموسی و خیانت دل شکوندن....خدایا کمکم کن از همه این ادما بدور یاشم حتی اگه دچار سختی بشم.....چقدر تو منی عزیزم❤

وااااااای وای اینا جیگرمو تیکه تیکه میکنه...بی ناموسی و خیانت دل شکوندن....خدایا کمکم کن از همه این ...

اره خدا نصیب کافر هم نکنه تو محله ما خواهر زاده زن داییش رو فراری داده بود 

واششششش😪