2777
2789
عنوان

یه دلیل بیارین که چرا نباید ازدواج سنتی کرد👞🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 108 پست
گفتی مهم ازدواجه😒😒 تازه تو سنتی تو مجبوری عاشق بشی .. ولی مدرن ن 

آهان، متوجه شدم. روی بخش مهم، زوم کردی. منظورم این بود که حالا چه مدرن و چه سنتی، تهش سرکار گذاشتن طرف نباشه و به ازدواج ختم بشه. نه وعده توخالی ازدواج. 

گمون نکنم مجبوری باشه. یعنی من اگه تو همون سنتی ببینم دختره اونی نیست که همسفر زندگی باشه میگم نه، زورکی گمون نکنم باشه. 

خب نهایت چند وقت شناخت؟؟؟ یک ماه دوماه؟؟  نهایتا تو ازدواجهای سنتی 3 ماه رف و امد میشه که زما ...

مثلا تو مدرن چقدر زمان میخواد؟ اتفاقا برا یکی مثل من خوبه این بحثا. حالا اصلا کلا برای شناخت چقدر زمان لازمه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان، متوجه شدم. روی بخش مهم، زوم کردی. منظورم این بود که حالا چه مدرن و چه سنتی، تهش سرکار گذاشتن ط ...

دوستام چنتاشون اون جوری شدن پسره مامانش انتخاب کرده بود دخترو پسره هم بدون عشق و علاقه قبول کرده همون(جهنم و ضرر خودمون) الانم عادت کردن بهم 

🚫لایک نکن🚫 ( لایک=پنچری)                                خدا که فقط متعلق به ادم های خوب نیست، خدا،خدای ادم های خلاف کارم هست.                         
منی که کلی خواستگاری سنتی راه دادم میگم که از ریشه ازدواج سنتی اشتباهه چون دختر خیلی تحقیر میشه خان ...

موافقم 

ولی خانواده من به ازدواج مدرن میگن خیابونی و اینترنتی!

کلا مخالفن 

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
نه اینطور نیست  خوب دارن میگن کدوم شرایط مالیشون یا ظاهری شون بهمون میخوره همه جوانب رو میسنجن ...

چرا نمیپرسی؟! 

اول ک میخوای اشنا شی بر اساس اون شغل و چهره و اینا اشنا میشی 

یعد کم کم اخلاقشو میفهمی 

با هرکی ک از راه رسید وارد رابطه نمیشی که

ولی سنتی صرفا معامله اس اونایی ک من دیدم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

منم موافق ازدواج مدرنم یه دلیل قانع کننده واسه این میخوام که چرا نباید ازدواج سنتی کرد با مامانم بح ...

راست گفته مامانت خیلی از دخترها بازیچه پسرها میشن و شکست روحی میخورن

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
چرا نمیپرسی؟!  اول ک میخوای اشنا شی بر اساس اون شغل و چهره و اینا اشنا میشی  یعد کم کم ا ...

معامله چی

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
منی که کلی خواستگاری سنتی راه دادم میگم که از ریشه ازدواج سنتی اشتباهه چون دختر خیلی تحقیر میشه خان ...

موافقم

ولی خانواده من به ازدکاج مدرن میگن خیابونی و اینترنتی!

کلا مخالفن

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

به نظر من خوبه پسر بیاد از دختر خواستگاری کنه بعد دختر پیشنهاد جلسه حضوری خانوادگی بده که مطمئن شه پسر قصدش الواتی نیست و بعد چند ماه آشنایی  زیر نظر خانواده‌ ها بدون اینکه فامیل بفهمه و اگه اوکی بودن ازدواج کنن

دوستام چنتاشون اون جوری شدن پسره مامانش انتخاب کرده بود دخترو پسره هم بدون عشق و علاقه قبول کرده همو ...

آهان. پس با این توصیفات، انتخاب من  "سنتی مدرن شدست"، 

بنظرت با کسی که نمیشناسی ازدواج کنی اونم تا آخر عمر مثل یه لپ لپ شانسی نیست؟ 

هست

ولی چه تضمینیه با کسی که آشنا میشی بیاد خاستگاری؟

سنتی ؟! معلومه نیست طرف دیوونه است یا سالم مدرن؟! اونم ریسک داره چون منتظره خرش از پل بگذره کلا از ...

فکر کنم مجردی بهترین انتخاب باشه😀

میتونم جسارتا بپرسم تو مدرن، برای شناخت طرفین، چقدر زمان لازمه؟  

از نظر من ک ادما رو ۱۰۰ درصد نمیشه شناخت

ن تو سنتی

ن تو مدرن

زمان خاصی رو هم نمیشه واسه هردوتاشون تعیین کرد

بستگی ب آدماش داره

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی