گفتی مهم ازدواجه😒😒 تازه تو سنتی تو مجبوری عاشق بشی .. ولی مدرن ن
آهان، متوجه شدم. روی بخش مهم، زوم کردی. منظورم این بود که حالا چه مدرن و چه سنتی، تهش سرکار گذاشتن طرف نباشه و به ازدواج ختم بشه. نه وعده توخالی ازدواج.
گمون نکنم مجبوری باشه. یعنی من اگه تو همون سنتی ببینم دختره اونی نیست که همسفر زندگی باشه میگم نه، زورکی گمون نکنم باشه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه اینطور نیست خوب دارن میگن کدوم شرایط مالیشون یا ظاهری شون بهمون میخوره همه جوانب رو میسنجن ...
چرا نمیپرسی؟!
اول ک میخوای اشنا شی بر اساس اون شغل و چهره و اینا اشنا میشی
یعد کم کم اخلاقشو میفهمی
با هرکی ک از راه رسید وارد رابطه نمیشی که
ولی سنتی صرفا معامله اس اونایی ک من دیدم
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
به نظر من خوبه پسر بیاد از دختر خواستگاری کنه بعد دختر پیشنهاد جلسه حضوری خانوادگی بده که مطمئن شه پسر قصدش الواتی نیست و بعد چند ماه آشنایی زیر نظر خانواده ها بدون اینکه فامیل بفهمه و اگه اوکی بودن ازدواج کنن
میتونم جسارتا بپرسم تو مدرن، برای شناخت طرفین، چقدر زمان لازمه؟
از نظر من ک ادما رو ۱۰۰ درصد نمیشه شناخت
ن تو سنتی
ن تو مدرن
زمان خاصی رو هم نمیشه واسه هردوتاشون تعیین کرد
بستگی ب آدماش داره
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی