2777
2789
عنوان

یه دلیل بیارین که چرا نباید ازدواج سنتی کرد👞🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 108 پست
نه بنا به تجربه میگم

پس یعنی انتخاب شما مدرنه

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه من گفتم نیست. ازدواج سنتی هم ندیده نشناخته نیست که امروز برن ببینن فردا برن محضر، اینا باید یه م ...

گفتی مهم ازدواجه😒😒 تازه تو سنتی تو مجبوری عاشق بشی ..

ولی مدرن ن 

🚫لایک نکن🚫 ( لایک=پنچری)                                خدا که فقط متعلق به ادم های خوب نیست، خدا،خدای ادم های خلاف کارم هست.                         
نمیشه یه قانونه کلی گذاشت  که یکی بده یکی خوبه ولی من شخصا اصن دوس ندارم سنتیو درک نمیکنم بعضیا ...

خوب تو ازدواج مدرن چطوری کیست پیدا میکنی 

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
ازدواج‌سنتی بهتره به نظر من.......که اشنایی زیر نظر خونواده ها باشه....بعد از تفاهم ...برن سر عقد... ...

به اینم توجه کنین ک توی سنتی

حتی ممکنه کل فامیل بفهمن و بعد ک بخوان جدا شن. حرف درست کنن

مگه من گفتم نیست. ازدواج سنتی هم ندیده نشناخته نیست که امروز برن ببینن فردا برن محضر، اینا باید یه م ...

خب نهایت چند وقت شناخت؟؟؟ یک ماه دوماه؟؟ 

نهایتا تو ازدواجهای سنتی 3 ماه رف و امد میشه

که زمان کمیه برای شناخت

تو ازدواج مدرن هم بعضیا چشم و گوششون و رو همه چی میبندن

من میگم باید از درون خود ادما ب جایگاهی برسن که بتونن خوب و بد و تشخیص بدن و عاقل و بالغ باشن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

از نظر علمی و آمار ها نشون میده موفقیت تو ازدواج سنتی بیشتره 

ببینید ازدواج سنتی یعنی اول کسی معرفی میکنه بعد خودتون باید چندین جلسه بذارید برا آشنایی و تحقیق و... و حداقل ۶ماه نامزد باشید 

در کل هر ازدواجی که با آگاهی و به قولی عینک ذره بینی و براساس معیار و ملاک ها ی خودمون باشه 

موفقیت خیلی  بیشتری داره چه مدرن چه سنتی.

تو پس پرده چه دانی که که خوب است و که زشت...💫
نمیدونممم تا چه حد درسته ولی سنتی هایی ک من دیدم صرفا معامله اس کدوم پسر پولدارتره  کدوم دختر ...

دقیقاا درسته من که از هرچی خواستگار سنتی زده شدم

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

ازدواج‌سنتی بهتره به نظر من.......که اشنایی زیر نظر خونواده ها باشه....بعد از تفاهم ...برن سر عقد... ...

اونام خیلی راحت ب اغوش خونواده برنمیگردن... 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

استارتر ببخشید یه سوال دارم ازتون. ببین تعریف شما از ازدواج سنتی اینه که مثلا پسره بره خواستگاری و این دوره شناخت طی نشه؟؟؟ 

یعنی ببینن بدرد هم میخورن یا نه؟ شاید من تعریفم اشتباه باشه. 

ازدواج سنتی، ینی ازدواج از روی عادت،ن عشق عشق قبل از ازدواج یچیز دیگس

منم موافق ازدواج مدرنم یه دلیل قانع کننده واسه این میخوام که چرا نباید ازدواج سنتی کرد

با مامانم بحثمون شد میگفت گیرم که بری با یکی آشناشی کدوم پسر راست میگه که به قصد ازدواج باهات آشنا میشه..

واسه تفریح با دخترا میرن بعد یه مدت میرن سراغ بعدی

اینارو مامانم میگه

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
نمیدونممم تا چه حد درسته ولی سنتی هایی ک من دیدم صرفا معامله اس کدوم پسر پولدارتره  کدوم دختر ...

نه اینطور نیست 

خوب دارن میگن کدوم شرایط مالیشون یا ظاهری شون بهمون میخوره همه جوانب رو میسنجن 

تو مدرن از پسر نمیپرسی شغلت و درامدت چیه ظاهرش نمیبینی

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه