2777
2789

من تو لاین های پوستی مثل فیشیال پوست ژل لیفت مژه و.. کار میکنم

بیشتر اوقات تو سالن درصدی کار انجام میدم

ولی برای آشناها و یه عده خاص یا میان خونمون براشون انجام میدم یا دعوتم میکنن🚶

یسری یه خانمه رو به واسطه آشناهامون رفتم خونشون و براش لیفت مژه و ژل لب انجام دادم

گفت پول تو کارتمه و شماره کارت برام بفرس برات میزنم

منم تو وات بهش پیام دادم حدودا یه ماهه نداده و فقط سین می‌کنه

امشبی بهش وویس دادم گفتم خانم فلانی عزیز هزینه لیفت مژه و ژل رو پرداخت نکردین لطف کنین تا یکی دو روز آینده بریزین که لازم دارم🙄

برداشته زنگ زده فحش و تهدید که نمیدمو یه بار دیگه بهم پیام بدی میام جلوی در خونتون آبروتونو میبرم...شیشه تونو میشکونمو..😐😐😂

کلا فهمیدم یه پا روانیه چجوری بعضیا اینقدر دورو ان؟

اون روز اسنپ گرفتم و با کلی وسیله رفتم اونجا و مواد گرونو استفاده کردم که این بشه..

یه راهکار اساسی برای گرفتن پولم از این جور آدم بدین🤦🏻‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سه بار نادعلی کبیر بخون 

من فکر میکنم اثر این دعا بود که گرفتم وگرنه قبلش هیچ وقت نمی تونستم پولمو‌بگیرم. یبار همین دعا رو خوندم نگرفتم. یه دستور دیگه بود که اینو بنویس با خودت داشته باش نوشتم و همون روز پول رو ریخت خدا قسمت همه کنه خیلی کیف داد 

اللهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ یا لا اِلهَ اِلّا اَنْتَ بِحَقِّ لا اِلهَ اِلّا اَنْتَ اَن تَرحَمَنی بِلا اِلهَ اِلّا اَنْتَ اللهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ یا لا اِلهَ اِلّا اَنْتَ بِحَقِّ لا اِلهَ اِلّا اَنْتَ اَن تَرضِیَ عَنّی بِلا اِلهَ اِلّا اَنْتَ اللهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ یا لا اِلهَ اِلّا اَنْتَ بِحَقِّ لا اِلهَ اِلّا اَنْتَ اَن تَغفِرَلی بِلا اِلهَ اِلّا اَنْتَ