2777
2789

پسر یکی از اقوام یکساله طلاق گرفته. قبل از این من همیشه فکر میکردم خیلی خوشبخت و عاشقن. پسر 5 ساله داشتن بعد از ده سال انتظار و تلاش برای بچه دار شدن. 

بگذریم

آقا چهره و هیکل خاصی نداره. قد بلند و چاقه. بچه ی باحالیه و چون فامیلمونه من دوسش دارم ولی واقعا امتیازی به اون صورت نداره. وضع مالی متوسط. کارمند یکی از ارگان های نظامی بود که اخیرا چندماهه اون رو هم ول کرده و نمیره و من نمیدونم درامدش چیه در حال حاضر. برای پسرش پرستار گرفته بود که وفتایی که پیششه بهش برسه و یه خانوم خیلیی شیک و خوشگله پرستارش و امروز شنیدم که چندین ماهه صیغه خوندن و قرار عقد گذاشتن. 

ایشالا خوشبخت باشه ولی چجوریه که اینجوریه؟ 😬 

چرا آقایون کلااا راحت ازدواج میکنن بعد طلاق و کیس خاصیم از دست نمیدن؟ 

چرا دختر به اون زیبایی همسر ایشون باید بشه؟ 

فقط میگم هههههی

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه زن اولیه یادش میده چجوری باشه بعد یکدفعه اونو ول میکنه میگه من چه خوب شدم تازه اعتماد بنفس میره یکی دیگه را میگیره مگه اون موقع که زن اولیه را میخواست بگیره اینقدر هم اخلاقش خوب نبوده 

چون اوون دختر مشخصه جز زیبایی چیز خاصی نداشتن 😌

مثکه کلا خانوما خیلیی خودشونو دست کم میگیرن و قانعن. این یدونه فقط نیست. کلا زیاد دیدم که طلاق میگیرن و اصلا فشاری بهشون نمیاد. خیلی سریع با یدونه از قبلی بهتر ازدواج میکنن:/

شیکه اونوخ پرستار بچس؟؟  نخورین منو برام سوال شد😬

اوهوم هست. من تو مراسم خاکسپاری دیده بودمش و نمیدونستم پرستار بچش اینه. بعد که معرفی کرد وافعا تعجب کردم. 

تازه زن اولیه یادش میده چجوری باشه بعد یکدفعه اونو ول میکنه میگه من چه خوب شدم تازه اعتماد بنفس میره ...

تمام زحمتها و حرص ها را زن اولیه میخوره تا اون ادم بشه تا ادم شد تازه میگه من پس میتونم بهتر از اینم داشته باشم چرا از اول انتخابم بهتر نبود 

تازه زن اولیه یادش میده چجوری باشه بعد یکدفعه اونو ول میکنه میگه من چه خوب شدم تازه اعتماد بنفس میره ...

نه اینجوریم نبوده. خانوم اولم دهنشو سرویس کرده بوده. ببین یه مرد بسیار چهره معمولی و رفتار معمولی و همه چی معمولیه. 

مثکه کلا خانوما خیلیی خودشونو دست کم میگیرن و قانعن. این یدونه فقط نیست. کلا زیاد دیدم که طلاق میگیر ...

شما ظاهر قضیه رو میبینید مطمعن باشید اوون خانوم خودش صلاح خودش رو میدونه قطعا اوون ازدواج براش گزینه مناسبی بوده 

چه ربطی داره الان طلاق زیاد  ازدواج بعد از طلاق زن و مرد نداره اون خانم هم چیزی توی اون آقا ...

من چیزی که دیدم اینه که کلااا برای اقایون خیلی راحت تره. بعد طلاق زارت میرن مجدد ازدواج میکنن.