2777
2789
عنوان

معده درد

106 بازدید | 16 پست

سلام من معده درد شدید دارم می ترسم از قلبم باشه نوجوان هستم و سابقه بیماری قلبی نداریم. دیشب هم سوزش معده و حالت تهوع داشتم یه قرص متوکلپرومید خوردم درست شد ولی نمی دونم الان بعد از اینکه شام خوردم چه اتفاقی افتاده که اینقدر در د می کنه 

شاید مشکل از اسفنکتر هاست 

اگه متوکلوپرامید خوردی اوکی شد پس گوارش ت خوب کار نمیکنه برو دکتر یا داروساز داروخانه بهت دارو میدن اوکی میشی جوش نزن

فقط اینکه چک هم بکن اپاندیس نباشه

سرما نخوردی تب نداری؟منم کرونا گرفتم دل درد شدید داشتم 

لایک نکنید لطفا ممنون.کسی هرگز نمیداند چه سازی میزندفردا  چه میدانی تو از امروز!چه میدانم من از فردا! همین یه لحظه را دریاب که فردا قصه اش فرداست ...💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه ماهه دارم دردم ازعصاب استرس تاثیر گذاشتن بود. آزمایش خون دادم دکتر نوشت مشخص شد معده ام هلیکو باکتری زیاد داره خیلی زیاد کلیقرصرو دارو کپسول داد بهم باید بعد عید برم آزمایش دوباره هنوزم درد دارم کم

شاید مشکل از اسفنکتر هاست  اگه متوکلوپرامید خوردی اوکی شد پس گوارش ت خوب کار نمیکنه برو دکتر ی ...

آپاندیس مگه به معده درد ربط داره؟ 

من فقط همین قسمت چپم درد می کنه اونم روی دنده هام 

من سه ماهه دارم دردم ازعصاب استرس تاثیر گذاشتن بود. آزمایش خون دادم دکتر نوشت مشخص شد معده ام هلیکو ...

من پارسال همین موقع رفتم دکتر برای آندوسکوپی بهم گفت معدت عصبی هست حالا نمی دونم اینم به خاطر اون باشه چون هیچ وقت درد نداشت فقط اون موقع حالت تهوع داشتم. الان دارم می میرم.