2777
2789

استارتر گرامی روزانه چند بار گوشی رو شارژ میکنین یا به عبارتی آیا با گوشی کار میکنین؟ اگه زود به زود خالی میشه گوشیتون ۲۰هزار میلی آمپر بگیرین و اگه نه ۱۰ هزار میلی آمپر جوابگوی شماست

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"
استارتر گرامی روزانه چند بار گوشی رو شارژ میکنین یا به عبارتی آیا با گوشی کار میکنین؟ اگه زود به زود ...

من کیفیت برام مهمه و در مورد حجمش زیاد برام نیست. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزینه چی بزرگوار؟ اگه مهم نیست یه پاور بانک فوق العاده که خودم هم دارم بهتون معرفی کنم

هرینه نه فقط یک پاوربانک با کیفیت میخوام، چون پاور بانک نا مرغوب باعث خراب شدن گوشی و باتری گوشی میشه.

هرینه نه فقط یک پاوربانک با کیفیت میخوام، چون پاور بانک نا مرغوب باعث خراب شدن گوشی و باتری گوشی میش ...

ببینید من خودم برند Baseus دارم عکسشم براتون میفرستم الان. شاید اسمش براتون اشنا نباشه ولی جزو بهترینهاست و دقیق نمیدونم شاید الان حدود ۶۰۰ اینا باشه ولی فوق العادست

دوتا خروجی با یو اس بی معمولی و یه خروجی تایپ سی داره و با تایپ سی و سیم آیفونی شارژ میشه و صفحه دیجیتالش رو هم که میبینید که مقدار شارژش رو میگه. فقط آداپتور شارژر تو جعبش نیست و باید یه آداپتور شارژر ۳آمپر یا ۳۰۰۰ میلی آمپر تهیه کنین. تندرست باشین

دوتا خروجی با یو اس بی معمولی و یه خروجی تایپ سی داره و با تایپ سی و سیم آیفونی شارژ میشه و صفحه دیج ...

ممنونم ازتون لطف کردید. سوالی داشتم این به مشکل نمیخوره دستگاهم؟ مثلا باتریشو کند کنه؟ شما چند وقته اینو دارید؟

ممنونم ازتون لطف کردید. سوالی داشتم این به مشکل نمیخوره دستگاهم؟ مثلا باتریشو کند کنه؟ شما چند وقته ...

سلام ببخشید دیر جواب میدم. ببینید خروجی پاوربانکها اصولا با شارژر یکی هستش و از این نظر مشکلی ندارن و خرابی پاوربانکها به اینصورته که زود شارژ میشن و زود خالی میشن. تو این حالت  باطریشون خراب میشه و خیلیا میندازن دور در صورتی که باطری تعویض میشه. کیفیت باطری که استفاده میشه توی پاور بانک و اون ماژول یا بُرد هستش که قیمت رو متفاوت میکنه. من بیشتر از یکساله دارمش و مشکلی نداشته تا حالا. قبلش شیائومی داشتم که یکسال برام کارکرد. این برند کاملا حرفه ای هستشو با خیال راحت بخرید و نگران نباشین

سلام ببخشید دیر جواب میدم. ببینید خروجی پاوربانکها اصولا با شارژر یکی هستش و از این نظر مشکلی ندارن ...

ممنونم از راهنماییتون خیلی کمک کردید.سلامت و تندرست باشید.بدرود🤗😄