2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا مادرشوهر نباشه ، خواهرشوهر ، برادر شوهر ، همسایه ، دوست و آشنا ، بالاخره یکی پیدا میشه دخالت کنه . اونا رو چیکار میکنی ؟ 

به جای این قانونا یه همسری انتخاب کنید که دهن بین حرف این و اون نباشه و انقدر بالغ و مستقل شده باشه که بتونه از حریم شخصی زندگیش محافظت کنه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

تو زندگی آدم های زیادی است که می‌خوان تو زندگیت دخالت کنن مخصوصا تو ایران 

از برادر و خواهر بگیر تا هفت پشت غریبه و ....

تو باید خودت این قانون تو زندگیت پیاده کنی 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
حالا مادرشوهر نباشه ، خواهرشوهر ، برادر شوهر ، همسایه ، دوست و آشنا ، بالاخره یکی پیدا میشه دخالت کن ...

حق

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
حالا مادرشوهر نباشه ، خواهرشوهر ، برادر شوهر ، همسایه ، دوست و آشنا ، بالاخره یکی پیدا میشه دخالت کن ...

اکثر مردا دهن بین هستن و عقلشون به چشمشونه . بقول قدیمیا گوشی هستن

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

اکثر مردا دهن بین هستن و عقلشون به چشمشونه . بقول قدیمیا گوشی هستن

ممکنه تا یه حدی اثر داشته باشه روی همه ولی حد این وابستگی و دهن بینی واقعا برای مردای مختلف فرق میکنه ، یکی میبینی بدون اجازه و تایید خانوادش یا بقیه آب نمی خوره ولی یکی دیگه ممکنه یکم مردد بشه ولی میشه با یکم حرف و دلیل منطقی قانعش کرد 

مثلا من خودم یه خواستگار داشتم ، طرف توی صحبت هایی که برای آشنایی داشتیم رک میگفت من چون مادرم خیلی برام زحمت کشیده ، اختیار همه تصمیم گیری های مهم زندگیم رو دادم بهش ، خوب این فرق میکنه با کسی که حرف خانوادش رو میشنوه ولی حرف زن و بچه اش رو هم حاضره بشنوه قبل تصمیم گرفتن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم