2777
2789
عنوان

بیماری پدرشوهر

673 بازدید | 26 پست

حدود ۴_۵ سال هست که مادرشوهرم فوت کرده و چون پدرشوهرم تنها بود شوهرم و برادرش هرشب به نوبت میرفتن پیشش میخوابیدن ولی الان یک ماه هست که پاهاش دیگه توان نداره که حرکت کنه.۱۰ تا بچه داره ولی فقط دوتاشون که یکیش شوهر من هست بهش رسیدگی میکنن.دلم واسش میسوزه ولی

شرایط خیلی سختیه.برنامه ی زندگیمون ریخته بهم.صبح بردش آزمایشگاه دوباره زنگ زده که دست و پام سرده و حال ندارم و.... دوباره از ساعت ۳ بردنش بیمارستان و معلوم نیست کی بیاد شوهرم...

شما هم چنین شرایطی رو تجربه کردید؟

پروردگارا مواظب همسر مهربونم و دوتا گل پسر قشنگم که بهترین هدیه هات واسه من هستن،باش.ممنونتم.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا آدمو محتاج حتی فرزندش هم نکنه

همیشه میگم کاش با تصادف یا سکته تموم کنم ...

واقعا سخته ... ننجون منم 3 سال زمین گیر بود ... واقعا بذای همه سخت شده بود

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
اره باید صبر کنی تا بمیر دیگ چاره ای نیس

مرگ دست خداست.

دعا کنید یا خوب بشه یا...

خیلی اذیت میشیم.

پروردگارا مواظب همسر مهربونم و دوتا گل پسر قشنگم که بهترین هدیه هات واسه من هستن،باش.ممنونتم.  
خدا آدمو محتاج حتی فرزندش هم نکنه همیشه میگم کاش با تصادف یا سکته تموم کنم ... واقعا سخته ... ننجو ...

واقعا سخته به خصوص اینکه بقیه کمک نکنن.

خوشبحالش ده تا بچه هعی😀😁چه خوب بوده قدیما ده ۱۲ تا بودن.

چه فایده فقط دوتاشون رسیدگی میکنن.

خوشبحالش ده تا بچه هعی😀😁چه خوب بوده قدیما ده ۱۲ تا بودن.

چه فایده که به دردش نمیخورن

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خدا خیرتون بده که بهش میرسین تو این زمونه افرادی مثل شما کم هستن 

ممنونم.دعا کنید صبرمون زیاد بشه.