2777
2789
عنوان

وزن کودک ده ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر غدد بردیش متوجه نشدم دختر هست یا پسر فرزندتون

پسر عست عزیزم.بله مشکلی نداشت...دکترا میگن وزن بالاش دهکیلویی برای اتسخوان های درشتش هست.چون ماشالله استخوان بندی درشتی دارت..ولی خب بازم بدپن درنظر گرفتن اون ده کیلو میشه شصت کیلو وزنش.باید حداقل40باشه تو این سن

دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست.....       با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...
قد142 وزن70

ماشالا! چاقی بچگی میمونه به آدم 

ما بچه بودیم مامانم مارو پیاده می‌برد تا یه پارکی که خیلی بزرگ بود و تا خونمون یک ساعت پیاده راه بود یک ساعتم حداقل تو پارک بازی میکردیم یک ساعت میرفتیم یک ساعت برمیگشتیم یعنی روزی سه ساعت فعالیت خوب داشتیم

آخر هفته ها هم با بابامون میرفتیم کوه

و خدایی تو بزرگسالان تاثیرش و گذاشته

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
متولد نود و یکه؟

بله عزیز

دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست.....       با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...

حتما یه کلاس ورزشی بذارش

پسرا که عشق فوتبالن بذارش کلاس فوتبال اونوقت سه روز در هفته ورزش و فعالیت داره

شام هاش حتمااا دقت کن برنحی و ماکارونی و اینا نباشه یه چیزایی مول کتلت و عدسی و اینا که چاق کننده نباشه

تو هله‌هوله هم بشدت جدی باش نذار بخوره

حتما اگه تونستی یه دکتر تغذیه هم ببر برنامه بگیر

ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم
حتما یه کلاس ورزشی بذارش پسرا که عشق فوتبالن بذارش کلاس فوتبال اونوقت سه روز در هفته ورزش و فعالیت ...

باشه حتما ممنون عزیز دلم

دختر منم تپله.۱۱سالشه.یه مدت بردم رژیم نوشتن براش.واقعا تاثیر داشت.بعد دیگه خورد به تعمیرات خونه و ر ...

منم بردمش هفت سالگیش رژیم داد خیلی خوب بود ولی خب بچه هستن تا غافل بشیم ازشون رژیمشون بهم میریزه.منم با دوتا بچه واقعا نمیتونم مدام دذگیر رژیمش باشم.میخپام ببینم اکر بشه با پیاده روی و دوچرخه سواری سه ساعت در روز وزنشو کمتر کنم.

توروخدا همین الان لاغرش کن بشه ۱۵/۱۴ سالش دنبال زیبایی و خوشتیپی هست و اگر چاق باشه اعتماد به نفسش رو از دست میده

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
حتما تاثیرداره.اگه همکاری کنه.دختر من کلا با ورزش بیگانس😂

دخترتون چند سالشه چتدکیلویه؟؟میدونید پسر من ماشالله غیراز اضافه وزنش خییییلی هم استخوان بندیش درشته...یعنی لاغر لاغرشم کنم بازم درشت بنظر میاد..ماشاالله.من فقط دنبال ایتم که شکم نیاره و یکم سینه و ران و اینا لاغربشه و بیاد رو فرم

توروخدا همین الان لاغرش کن بشه ۱۵/۱۴ سالش دنبال زیبایی و خوشتیپی هست و اگر چاق باشه اعتماد به نفسش ر ...

نیدونم برای همین دارم سعی میکنم..انشاالله که بتونم.البته پسر من کلا درشت اندامه....من میخوام بهش فرم داده باشم..شکم اینا نداشته باشه