2777
2789
عنوان

بچها میشه باوجود فقر خوش بود؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 92 پست
اگه تو خونت آرامش داری وشوهرت خوبه بهترین دارایی ووجود سلامت بالاترین درجه دارایی هست  ولی منظ ...

وقتی فقر هست سلامتی معنایی نداره 

وقتی نون شب نداشته باشی سالم میمونی؟وقتی هرروز غصه فقیر بودنتو بخوری افسردگی نمیگیری؟

اینایی که میگن پول شادی نمیاره اتفاقا پول شادی نمیاره سلامتی میاره وقتی پول داشته باشی میتونی غذای خوب بخوری که مریض نشی زود پیر نشی اگر مریض بشی و پول داشته باشی میتونی راحت خوب شی 

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
من و شوهرم یه زمانی هیچی تو این دنیا نداشتیم غیر یه ماشین قسطی با همون ماشین از الان که کلی مال داری ...

نمیدونم دنیا به کام کی میچرخه اونیکه داره یجور اونیکه نداره یجور غم داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من و شوهرم یه زمانی هیچی تو این دنیا نداشتیم غیر یه ماشین قسطی با همون ماشین از الان که کلی مال داری ...

مثلا چند سال پیش؟

الان با این درآمدها و قیمتای نجومی روز به روز اوضاع داره بد تر میشه

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
خوب چیکار کنیم مثلا یه نمونه بگین

عزیزم کار خاصی نبایدبکنی مهم روحیس خودش باید شایدباشه

نباشه ینی افسرده ای مث من پولدارترین ایرانم بشی باز افسردگی روته و عمیقاخوشحال نمیشی دیدم ک میگم

چشت خورد سهیم شدی توظهورش سه تاصلوات سهم شماست
بله به شرط اینکه تلاش کنی فقر رو از بین ببری. اگه شاغل نیستی سعی کن با یه مهارت نون دربیاری مثل آرای ...

اره خیلی خوبه منتها من کلا همیشه دست نزده به هرکاری یا دنبال نکردن هر چیزی زود پشیمون میشم تنبلی میکنم

وقتی فقر هست سلامتی معنایی نداره  وقتی نون شب نداشته باشی سالم میمونی؟وقتی هرروز غصه فقیر بودن ...

منظورشون از فقر اینه  که نمی تونن چیزی اضاف کنن فقر واقعن شامل اینایی میشه که شما گفتی درسته

چی هست

اینا معمولا قرص های شادی آور هستن 

یه وقت نخوری اسی

والا کدوم خوشی اخه 

پریروز شوهرم برد منو بیرون بازار 

فقط نگاه میکردم

انقد نگاه کردم خسته شدم

چون حتی اگه چیزیم خوشم میومد دلم نمیومد بخرم 

مدت هاس منتظرم یه پولی جمع کنه برام عروسی بگیره

نمیگم پولدارا همه خوشحالن نه

ولی بی پولا ۹۹درصد ناراحتن 

اونم تو این گرونی

عزیزم کار خاصی نبایدبکنی مهم روحیس خودش باید شایدباشه نباشه ینی افسرده ای مث من پولدارترین ایرانم ب ...

اره خوب میدونم چون دقیقا خودم این مدلیم منتها میخوام دیگه تعغیر بدم از یه جای شروع کنم 

ببین شوهر من اهل حرف زدن نیست اما محبت داره خدایش واینکه کلا تو کار یخورده تنبلی هم میکنه 

انشالله مشکلتون حل میشه، می‌دونی شوهر من بزرگترین حسنش این بود که تماااام کاراش با برنامه ریزی بود و به شدت پشتکار داشت یعنی هیچکسو ندیدم مثل این باشه. اگه صد بار زمین میخورد بازم بلند میشد.

می‌دونی وقتی انگیزه و هدف داشته باشی براش تلاش میکنی، سعی کنین برای خودتون یه هدفی بزارین حتی از کوچکترین چیزا شروع کنین. بلخره از یه جایی باید شروع کنی تا تغییر ایجاد بشه

والا کدوم خوشی اخه  پریروز شوهرم برد منو بیرون بازار  فقط نگاه میکردم انقد نگاه کردم خس ...

عزیزم الهی خوشبحت بشی اما واقعا نداشتن پول تو زندگی خیلی تاثیر گذاره منی که با عشق ازدواج کردم عاشق هم بودیم الان بعد شش سال پی بردم چرا به پول فک نکردم لااقل پنجاه درصد عشق میدیدم دقت کن

شوهر من صبح ساعت ۶ میرفت سرکار و غروب برمی‌گشت.چندساعتش اضافه کاری بود و حقوقش قانون کار

هم دیر به دیر حقوق میریختن و هم اون پول به جایی نمی‌رسید.همیشه ی خدا دستمون تنگ بود.هم کار میکرد و هم همیشه حسرت ارزانترین چیزا تو دلمون بود

تا اینکه یه کاری رو باهم شروع کردیم برکت اومد به زندگیمون.الان به اون روزامون که گاهی لنگِ هزار تومن بودیم میخندیم