2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم زخم اثنی عشر و عفونت شدید معده ورم معده و ریفلاکس اوضام خیلی بده ۱ هفتس هیچی نتونستم بخورم دار ...

منـرم ازپودرشیرین بیان دم نوش اویشن وپونه استفاده کردم..خیلی عالی بود

خداحافظ.....🙌🙌

ببین حتماً پیگیر متخصص طب سنتی خوب باش   همسرم خیلی وقته دکتر و دارو  داروهای شیمیایی بدترش کرد     حالا یکی بهش گفت رفتم متخصص طب سنتی خوب کلّ مشکلاتم حل شده

اینجا سرچ کن متخصص خوب معرفی کردند و البته شهر خودتون هم تحقیق کن شاید داشته باشه

به خدا این داروهای شیمیایی بهتر نمی کنه هیچ   دردهای دیگه هم اضافه می کنند

مثلاً تهران دکتر کردافشار  خیراندیش  عزیزخانی  و.......شنیدم  الان حضور ذهن ندارم

ببین حتماً پیگیر متخصص طب سنتی خوب باش   همسرم خیلی وقته دکتر و دارو  داروهای شیمیایی بدتر ...

مرسی عزیز دلم مسکل همسرتون چی بود با طب سنتی خوب شد ؟من که خیلی نگرانم

مرسی عزیز دلم مسکل همسرتون چی بود با طب سنتی خوب شد ؟من که خیلی نگرانم

خواهش گلم   مشکل همسرم  لرز  ' عرق سرد'  ضعف و بیحالی'  درد ستون فقرات و معده درد

فعلاً تازه طب سنتی بهش معرفی شده  قراره نوبت بگیره   ولی کسی که معرفی کرده بود خیلی راضی بود

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل :

* ویزیت حضوری و آنلاین

* تشخیص اصولی و صحیح مزاج

* تشخیص بیماری ها از طریق چهره شناسی ، عنبیه ، زبان ، کف دست و ویژگی های ظاهری

* ارائه ی سبک زندگی سالم مطابق با استعداد بدن شما

* درمان با تدابیر طب مکمل ( سنتی)

* تجویز ، تهیه و ارسال داروهای گیاهی و طبیعی کم یاب

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل

شماره تماس جهت هماهنگی :

09367461816

بهترین حکیم طب سنتی که هم خودمو خانوادم هم فامیلامون هر مشکلی داشتیم بهشون مراجعه کردیم و درمان شدیم آقای کاظمی هستن شمارشون رو بهتون میدم هر مشکلی داشتید به ایشون مراجعه کنید

09367461816

سلام من خیلی مشکل داشتم از افسردگی بگیر تا مشکلات معده و...روزی ۲۰تا قرص مجبور بودم استفاده کنم اما همین جا با یک متخصص طب سنتی آشنا شدم خودش برام دارو فرستاد طی مدت کوتاهی بکل مشکلاتم حل شدن الآنم اصلا قرص نمی‌خورم شماره شو ندارم آیدی تلگرام شونو که باهاش در ارتباط بودم میگذارم کسی خواست بهشون پیام بده قطعا مشکلش حل میشه مثل من

دکتر موسوی : @Mosavidarman