2777
2789

من تازه رفتم پیش ی دکتر خوب...توشهرمون...

بعد 8 سال بدو بدو این دیگ بهم گف وقتت هدر نده فقط باید ای وی اف بشی...

الان فعلا نه پولش دارم نه شرایط روحی...

صبر کردم بعد ماه رمضون برم و شروع کنم...

ولی همش فکر میکنم ب سختیاش ب این ک یکی باید کنارم باشه بهم روحیه بده ی لیوان اب گرم جلوم بزاره ...

ولی هیچ کس نیست...مامانم شهردیگست خواهرامم یکی از یکی داغون تر...شوهرمم ب شدت حساس و احساساتیه یکی باید اونو جمش کنه....

واقعا با این شرایط میترسم شروع کنم😢

خدا کمکت میکنه ‌ همچین که نیازی نداری ب کسی

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ی دوست خوب و دلسوز دارم نه یه کسی ک حداقل روم بشه بهش بگم بیا کارام کمک کن...

اصلا همه اینا بدرک ..حتی ی نفر دوروبرم نیست ک انرژی مثبت باشه حرفای خوب بزنه دلم شاد کنه نزاره استرس داشته باشم...

اونایی ک ای وی اف کردن چیکار کنم ب نظرتون؟

نگران نباش، قوی باش مطمینم از عهدش بز میای دختر جون💪🏻💪🏻💪🏻🌹🌹🌹

شوهرم خیلی مهربونه ....ولی خیلی هم دلنازکه اگ من گریه کنم اونم از من بدتره ...اینجور جاها یکی باید همش بهت امید بده دلت محکم کنه ولی اون نمیتونه 

نه ی دوست خوب و دلسوز دارم نه یه کسی ک حداقل روم بشه بهش بگم بیا کارام کمک کن... اصلا همه اینا بدرک ...

منم تنهام ، خدا هست نگران نباش ، باامید پیگیری کن کاراتو . من الان انتقال دادم ، خانواده م در جریان نیستن !! سعی کن قوی و محکم باشی میخوای مادر بشی 😊

شوهرم خیلی مهربونه ....ولی خیلی هم دلنازکه اگ من گریه کنم اونم از من بدتره ...اینجور جاها یکی باید ه ...

عزیزم رفتی پیش هما اسکوییان 

خواستم بینم‌چیشد مامان شدی 

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....