2777
2789

بنظرتون چه رنگی چهره ذو شکسته نشون میدخ و چه رنگی از شکستکی بیرون میاره چهره هارو.برای28 سال اینا

دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست.....       با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...

عسلی نسکافه ای 

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ قهوه ای و شکلاتی آدمو شاداب نشون میده 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عسلی نسکافه ای 

دکلره زدم و بلوند کردم اما انگار سنمو بیشتر نشون میده پشیمون شدم

دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست.....       با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...
رنگ قهوه ای و شکلاتی آدمو شاداب نشون میده 

تیره؟؟؟؟بنظرتون مشکی چطوره؟

عسلی منظورم قهوه‌ای روشنه خیلی جذاب می‌کنه آدم رو

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      

اوه دکلوره ک ۱۰سال ادمو پیر میکنه

شما قهوه ایی خرمایی اینا بزن. نچرال باش.سنی نداری ک بخای بلوند کنی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عسلی منظورم قهوه‌ای روشنه خیلی جذاب می‌کنه آدم رو

شما سری میگی شماره رنگ

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین این رنگ آرایش غلیظ میخواد

سنتو بالا نبرده فقط چون تازه رنگ کردی به چهره ی جدیدت عادت نکردی

دو بار آرایش کن ببین چقدر ناز میشی دیگه به فکر رنگ دیگه نمیفتی قول میدم

شما سری میگی شماره رنگ

نمیدونم باور کن خودم تا حالا موهامو رنگ نکردم

تیره؟؟؟؟بنظرتون مشکی چطوره؟

مشکی هم خوبه یه زیتونی تیره با رنگ قهوه ای تیره بگیر قاطی کن اگه موهات سفیدی داره بیشتر رنگ قهوه ای تیره بریز تا بپوشونه خوشگل میشه بعد حمام هم روغن نارگیل بزن خیلی درخشان وجذاب میشه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اوه دکلوره ک ۱۰سال ادمو پیر میکنه  شما قهوه ایی خرمایی اینا بزن. نچرال باش.سنی نداری ک بخای بل ...

اصلا نوهام مشکی بود عالی بودم تا دکلره زدم چهره ام شکسته شد...یعنی شک کردم از رنگه یا یهو پیر شدم😂😂😂😂

ببین این رنگ آرایش غلیظ میخواد سنتو بالا نبرده فقط چون تازه رنگ کردی به چهره ی جدیدت عادت نکردی دو ...

سه ماهی هست رنگ کردم...ارایش غلیظ دوست ندارم اصلا..خودش سنو بالا می بره..ولیوقتی موهام مشکی بود سنم خیلی کمتر می زد.