2777
2789
عنوان

رنگ مو که چهره ی شکسته را خوب و شاداب نشون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 23 پست
مشکی هم خوبه یه زیتونی تیره با رنگ قهوه ای تیره بگیر قاطی کن اگه موهات سفیدی داره بیشتر رنگ قهوه ای ...

تن زیتونی نمی گیره؟؟؟

دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست.....       با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه ماهی هست رنگ کردم...ارایش غلیظ دوست ندارم اصلا..خودش سنو بالا می بره..ولیوقتی موهام مشکی بود سنم ...

آها پس کلا اهل آرایش نیستی

نسکافه ای هم روشنه

برو به سمت رنگای شکلاتی آرایش غلیظم نمیخواد

قهوه ای تیره بزن ...خیلی شیک و نچرال میشی... یا مشکی طبیعی.

قهوه ای تیره منظورت چه شماره ای هست عزیزم؟؟هکسی چیزی نداری برام بفرستی؟؟موهای خودم مشکیه دلم میخواد رنگ مشکی بزارم میگن نزار سفید میشه موهات

دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست.....       با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...
قهوه ای تیره منظورت چه شماره ای هست عزیزم؟؟هکسی چیزی نداری برام بفرستی؟؟موهای خودم مشکیه دلم میخواد ...

والا من رفتم ارایشگاه نمیدونم چه شماره ای...

گفتم رنگ طبیعی مو باشه...و واقعا عالییییی شد.

ولی اگه میخوای خونه بزاری n3 اینا طبیعی هستش...نه مشکیه نه قهوه ای ...

میتونی نسکافه ای تیره هم بزاری...یا دودی تیره...

اینا رنگاییه که سنو کم نشون میده.

زیتونی و بلوند و مسی و این چیزا...سن رو ببشتر میکنه

تن زیتونی نمی گیره؟؟؟

نه خوشرنگ میشه من برا عید اینکارو کردم البته شما دکلره کردی من الان دیدم که گفتی اگه بزنی بعد چندبار شستشو بلوندها رنگشون مشخص میشه پس نزن

فعلا اگه نمیخوای زرد باشه رنگ دودی بنفش بزن به موهات

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

والا من رفتم ارایشگاه نمیدونم چه شماره ای... گفتم رنگ طبیعی مو باشه...و واقعا عالییییی شد. ولی اگه ...

ممنون عزیزم

نه خوشرنگ میشه من برا عید اینکارو کردم البته شما دکلره کردی من الان دیدم که گفتی اگه بزنی بعد چندبار ...

نه مهم نیست که بعد مدتی باز روشن بشه.مهمونی دعوتم میخوام برای همون یک شب حداقل سنم برگرده اینقدر بالا نزنم با این دکلره

نه مهم نیست که بعد مدتی باز روشن بشه.مهمونی دعوتم میخوام برای همون یک شب حداقل سنم برگرده اینقدر بال ...

همون دودی بنفش تیره بزار  ریسک نکن ممکنه قهوه‌ای بدرنگی از آب در بیاد

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ