2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم از اول با ازدواجمون مخالف بودن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 75 پست

تو عروسی یه آپارتمان به ما هدیه دادند 

وقتی آپارتمانو دیدم دهنم باز موند در همون حدی که به بقیه پسراش داده بود به شوهر منم داد یه آپارتمان لوکس تو بهترین جای شهر و ۲۵۰ متر متراژ

پیش خودم گفتم حداقل خونه رو میفروشیم یکم وضع زندگیمون خوب میشه اما بعدها فهمیدم شوهرم حق فروش خونه رو نداره و گفتن به همه پسرامون اینطوری دادیم ما که هنوز نمردیم ارث تقسیم کنیم این خونه بعد فوت ما اجازه فروش دارید

جهاز من توی خونه گم شده کلاً به غیر اتاق خوابم بقیه اتاق خوابام تقریباً خالیه،ظرفام رفته تو کابینتا و سالن به اون بزرگیه خونه خالیه خالیه

خونه از مسجدم بدتره و رو مغز منه واقعاً من به همچین خونه ای چه احتیاجی دارم؟

بعد عروسی پاگشامون کردن خونه های جاریهام با مال من قابل غیاث نیست وقتی به خواهرشوهرم گفتم گفت اینا رو باباشون خریده توام میخواستی بیاری

بعداً من که دعوتشون کردم نیومدن و گفتن مایل به رفت و آمد نیستیم

همه ی این مسائل باعث دعواهای منو شوهرمه و من از این خونه ی خالی به این بزرگی کلافه شدم

از همه بدتر خانواده خودم که فکرشم نمیکنن من با این خونه و خانواده شوهر گاهی گوشتم واسه خوردن ندارم و فکر میکنن خسیسم

مثلاً تولد شوهرم که میشه براش کادو لباس میخرن و بهش میدن 

شوهدم همیشه لباسای لوکس و نو داره اما من نه

دیگه نمیدونم چیکار کنم خسته شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم خونه رو اجاره بدیم بریم جای کوچیکتر شوهرم میگه نه

چون پدرش در گوشش خونده ما به تو خونه در حد بقیه داداشات دادیم واسه تو افت داره بری پایین شهر آبرومون میره

شوهرم انگار ضعف داره در برابرشون و فکر میکنه اگر چیزی راجع به اجاره خونه بگه انگار اونا در برابر ما برنده شدن و ما شکست خوردیم

همش نمیخواد کم بیاره

اما خونه به این بزرگی اونم خالی به چه دردم میخوره 

واقعا باعث تاسف هستن همچین خونوادهای بیشعوری که فک میکنن چون یک پسر بزرگ کردن میتونن برای زن گرفتنش هم دخالت کنن خواسته های خودشونو به پسرشون تحمیل میکنن که حتما باید با فلانی ازدواج کنی اگه نه ما برات خرج نمی‌کنیم و شروع میکنن به اذیت کردن دختری که باهزار امید ازدواج میکنه در نهایت زندگیو به کام پسر خودشون تلخ میکنن متاسفم متاااااسف 

واقعا باعث تاسف هستن همچین خونوادهای بیشعوری که فک میکنن چون یک پسر بزرگ کردن میتونن برای زن گرفتنش ...

اصلا باحرفتون موافق نیستم.همه چیز تا اینجا درست واصولی انجام شده .اتفاقا وقتی کامنتها رو میخوندم به خودم گفتم باز جای شکر داره که خانواده فهیمی هستن.متاسفانه مشکل از طرز فکردخترخانم وخانواده شونه.

اصلا باحرفتون موافق نیستم.همه چیز تا اینجا درست واصولی انجام شده .اتفاقا وقتی کامنتها رو میخوندم به ...

این چه خرج کردن و چه اصولیه که دختره رو بردن توی خونه 250 متری با یخچال خالی دختره گوشت نمیبینه توی خونش خب وقتی پسرشون درآمد نداره یا درامدش کنه چرا ی کم کمک نمیکنن  اون چه اولیه که برای خرید فقط یک لباس عروس گرفتن بنظرم خانواده پسر چون پولدار و سرشناس هستن برای حفظ آبروشون ی کارایی کردن برای دل پسرشون نبوده بخاطر حرف مردم مجلس گرفتن و خونه دادن 

مگه شوهرت نمیتونه کار کنه و خرج زندگیتون و بده؟

خودتم که کار میکنی اجاره خونه هم که نمیدین

قسط وام ازدواج هم که تااونجایی من میدونم ناچیزه

دیگه براچی پول گوشت ندارین؟!

خودتون رو پای خودتون بایستین از کسی توقع نداسته باشین

ینی چشماش چه رنگی بود💔

ببین عزیزم من نمیدونم الان سوال دوستت چیه اما چون مخاطب ایشون نیست راحتتر میتونم نظرم بگم.ببین گلم ایشون به خواست خودش باخانواده ای وصلت کرده که باهاشون تناسب نداشته؛چه بسیارپرونده های اختلاف وطلاق که ازهمین تفاوت طبقاتی شروع شدن.بااین حال خوشبختانه خانواده همسرش انقدر فهیم بودن که باوجود مخالفتی که حق طبیعی هرخانواده ای هست بازهم محترمانه به خواستگاری اومدن ودرعین حال تمام شرایط رو ازپیش مشخص کردن وتاآخربهش پایبندبودن درصورتیکه میتونستن مثل خیلی ها رفتارهای نامناسب نشون بدن تهدید کنن تحقیر کنن ازارث محروم کنن اما...به نظرمیرسه دوستتون والبته خانواده اش خیلی سطحی وبااین امیدکه بعدا همه چی درست میشه وعروس رومیپذیرن وازامکاناتشون بهره میبره خودشون رو به خواب زدن وحالا که اینطورنشده دوستتون بین تفکرخانواده اش و واقعیت سردرگم مونده!!!ازهمه بدتر فراموش کرده همسرش برای بودن کناراون شرایط خیلی سختتری رو پذیرفته وبه جای همدلی ودرک متقابل اوضاع رو بدترکرده تاجاییکه ممکنه همسزش ازاین حرفها به این نتیجه برسه که حق باخانواده اش بوده!!!این خانواده چه کاری انجام دادن که ازقبل طی نکرده باشن؟؟؟

این چه خرج کردن و چه اصولیه که دختره رو بردن توی خونه 250 متری با یخچال خالی دختره گوشت نمیبینه توی ...

مگه زمان خواستگاری تمام اینها رو نگفتن وخانواده دختر قبول نکردن؟اگرسطح خونه باوسایل جورنیست این همون اختلاف طبقاتیه که دخترخانم پذیرفت!!!گفتن خونه ازما جهیزیه ازشما!اگردخترخانم عزیز اونروز جدی نگرفته وامیدواربوده جور دیگه ای اتفاق بیوفته اشکال ازخودشه!

رک بگم دوستت ب شدت و حدت پرتوقعه 

میتونستن همینا رو نکنن ولی کردن. خودتون انجام بدید بقیشو از اولم قبول کرده دوستت

دعواش با شوهرش کاملا بی معنیه فقط سردتر میکنه رابطه رو

حیف توبه های بعد اون گناه. 
مگه شوهرت نمیتونه کار کنه و خرج زندگیتون و بده؟ خودتم که کار میکنی اجاره خونه هم که نمیدین قسط وام ...

به نظر میرسه خانواده ودخترخانم عزیز برنامه های دیگه ای داشتن وجالبه که پدرشوهر رو زرنگ وکاسب کار معرفی میکنن!شرایط اولیه مهیاست میتونن باهم کارکنن وبسازن!چه نیازی به کمک!!یعنی ازقبل فکرکرده بودن قراره پدرشوهر یخچال روپر کنه؟

مگه زمان خواستگاری تمام اینها رو نگفتن وخانواده دختر قبول نکردن؟اگرسطح خونه باوسایل جورنیست این همون ...

درسته که از اول همه چیو طی کردن ولی وقتی پسرشون دلش کنار این دختر آرومه و خوشبخته چرا خونوادش کوتاه نمیان حداقل برای آرامش پسر خودشون کوتاه بیان خب دختره ی کم سختی بکشه دعوا میشه بعدم اوقات پسر خودشون تلخ میشه مگه تمام تلاش خونواده ها برای خوشبختی فرزندشون نیست حالا پسره کتار این دختر خوشبخته درسته که باید از همه لحاظ هم سطح باشن دختره چه گناهی داره چه پدرش پولدار نیس بعدم همدیگه رو دوس دارن خونواده ای که خوشبختی بچه شو بخاد کمک میکنه اما اینجور خونواده ها با کمک نکردنشون اونم توی این اوضاع میخان شرایط رو برای پسرشون و اون دختر سخت کنن که پسره مجبور بشه قید دختره رو بزنه بعد بگن دیدی گفتیم این ازدواج اشتباهه فقط براهمین ی جمله که به پسر بگن حاضرن یخچال خونه پسرشون خالی بمونه متاسفم بازم