2777
2789
عنوان

بیاین براتون یه خاطره تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 19 پست
حالا بنده خدا زنگ‌زدن برگشته تمام تقصیرارو انداخته واسه پدر مادر منه پرو برگشت به مادرم گفت شما اگه ...

واااااای چقدر وقیح پروعه 

اه مردک چندش عنتر بگو اخه نکبت وامونده خانوانواده من حالشون از قیافه ....تو بهم میخوره بیان بهت زنگ‌بزن نه ک لامصب داماد خوبیم بودی ادم بودی عین یه💩بودی

یعنی من بودم فقط کاری میکردم فراری بشه از هرشهری ک هست

پول عمل فلان گفته خودم دادم 

واااااااااای حرصم گرفته فقط میخوام لهش کنم

بی سر زبون نباش من بودم کاری میکردم روزی۱۰۰۰۰بار بگه ...خوردم

ابرو براش توی شهر نمیزاشتم

ازبس هیچی نمیگی پرو شده

واااااای چقدر وقیح پروعه  اه مردک چندش عنتر بگو اخه نکبت وامونده خانوانواده من حالشون از ...

اخه کاش یدونه از حرفاش درست بود از لجش فک کرد من زانو غم بغل میکنم اومده گفته با پول من عمل کرده 

آسو پاس تر از حرفاس وام ازدواجمو دادم بهش چون زار میزد ک پول ندارم خونه بگیرم بعدشم بعد اجرا گذاشتن مهریه قسط وامو پرداخت نکرد منم رفتم شکایت کردم باز زنگ زده به داییم که اینا چرا واسه من شکایت کردن این حل میشه داییمم گفته به من چه زنگ بزن به خودشون دیگ هم به من زنگ نزن فقط دنبال ابرو ریزیه کلا افتاده تو منجلابی که ناخواهری سیندرلاش واسش درست کرده

من با زنداییش صحبت کردم گفتش واقعا حق با توئه این خانواده هر چی بگی حق داری جز خودشون چش دیدن هیشکیو ندارن با هیچکسی در ارتباط نیستن به من گفت چیزایی ک من تو ۲۰ سال تجربه کردم تو توی چن ماه فهمیدی کلا ریشه داره مشکلات اینا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.