2777
2789
عنوان

دیگه فرهنگان قبول نمیشم😭قوز قرنیه

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 48 پست
کی گفته برای معلمی نباید چشمات ضعیف باشه مگه خلبانیه خب اگه دکتر گفته باید عمل شه خب عمل کن اگه تونس ...

الان سال دومه که دارم کنکور میدم سال اول مصاحبه دعوت نشدم خانواده گفتن همین یه سال بخون... دیگه نمیتونمم برا سال بعدش بخونم😭

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

کجایی؟ کدوم روستا

بگم میشناسی؟ 

شما کجایی هستید؟ 

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب پس نخونی باید چکار کنی؟ میخان شوهرت بدن؟ من تهرانم

اره دیگه اینجا دخترا رو نمیزارن درس بخوننن... اینجا دخترا خیلی زود ازدواج میکنن ولی من میخاسم درس بخونم به شغل مورد علاقم برسم که این بلا سرم اومد

فقط برام دعا کن عزیزم😔💕

اصلابرای فرهنگیان حتی اگرعینکی هم باشیدردنمی کنند

قوی باش وخوب بخون

الان این مشکل اذیتت میکنه؟

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

پرسو جو کردم ببرا مصاحبه باید چشات با عینک اوکی بشه وگرنه رد میکنم نمیدونم والا اینم یه قانونه😭 ...

نمیشه که صب کنن تا کور بشی

بالاخره بیمارستان دولتیم شده عملت می کنن 

از چی میترسی😶

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋

عزیزم برو مرکز بهزیستی برا معاینه و عمل هزینه ها رو کمکت میکنن

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍

باید عمل کنی خب، اصلا کنکور و مصاحبه به کنار، سلامتیت مهمه، پیگیر شو خودت بیمارستان دولتی عمل کن

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
اصلابرای فرهنگیان حتی اگرعینکی هم باشیدردنمی کنند   قوی باش وخوب بخون  الان این ...

عینکی که میتونه با عینک ببینع من با عینکم نمیتونم ببینم

ممنون عزیزم بابت دلگرمیت چاره ای جز قوی بودن ندارم باید بسوزم و بسازنم انشالله خدا کمکم کنه به هدفم برسم 

اره خیلی اذیتم من اصلا دورو نمیبینم وله اگه بدونم میتونم به هدفم برسم برام قابل تحمله😔

عینکی که میتونه با عینک ببینع من با عینکم نمیتونم ببینم ممنون عزیزم بابت دلگرمیت چاره ای جز قوی بود ...

پس بایدبری دکترشایدبه جزعمل راه دیگه باشه برات

چیزی نمونده تااتمام این چندماه حالاکه خوب خوندی بقیشم بخون

تومرحله اول اونقدرسخت گیرنیستندمن قبلاطی کردم مراحلو

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

نمیشه که صب کنن تا کور بشی بالاخره بیمارستان دولتیم شده عملت می کنن  از چی میترسی😶

ازین میترسم من هیچکسو ندارم منو ببره یه دکتر خوب تا استانموت پنج شش ساعت راهه ما هم هیج وسیله حمل و نقلی نداریم آخه چطور تا یه بیمارستان برم که بخان عملم کنن بخدا فک نکنم کسی مث من بدبخت باشه من تو امور روزمرم موندم این چه زندگی که دارم😭😭