2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعییییی ممد کجایی؟

ممد بیا

دلم برای ممدی صدا کردنام تنگ شده بیا بهم بگو خانومم

منم دلم ضعف بره خاک توسرت کنم بیا

قول میدم برات عکس بفرست 

بیا خب

_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟!                                                  جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم        مرض بابامه   زهرمار مامانمه              
خصوصیات اخلاقی منو میگی 

خب به نظرم شما یه ادمی هستین ک عاشق شعر و ایناس،کلا ادمی ک به ادبیات علاقمنده،

صبوری،تحملت بالاست 

خوش اخلاقی،با بچه ها مهربونی

از نظر ظاهری ام حسم میگه یه تپل گوگول باشی

چی بگم؟

ککی وچقدر پول بدستم میرسه 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
نه دلسرد شده نسبت بهت،اما صبر کن 

ککی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
نه دلسرد شده نسبت بهت،اما صبر کن  

ولا روانی کردین منو

یکی میگه میاد

یکی میگه نمیاد

یعنی احتمال اینکه بیاد هست؟

_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟!                                                  جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم        مرض بابامه   زهرمار مامانمه              
میشه ب من بگی من کی ازدواج میکنم؟ چیکارس فامیله یا غریبه؟ خدا کمکم میکنه دلم آروم میشه؟🥺

یکی دو سال دیگه یکی از فامیل های دور ک احساس میکنم اسمش محمده و کارمنده میاد خواستگاریت

شک نکن صددرصد👍😍