2777
2789

سلام بچها 

من نامزدم نمیخواست بره قشم اما خواهرش میخواست بره 

من خودم یکشنبه ی آزمون داشتم بعد وقتم نداشتم 

حالا نامزدم میخواد بره این ظهر زنگ زدن برا من ک توهم بیا بریم من ب خواهر نامزدم گفتم نمیام قبلش ب نامزدمم(عقدیم) گفتم  توهم بدون من جایی نرو حالا خواهرش اصرااار نامزد منم خواهرش دیگه قبول کرده 

الان داداشم سر سفره میگه هرجا ک ما میخوایم بریم خوب دنبالمون میای پاشو برو با نامزدت من پاشدم صدامو بلند کردم ک تو ن خرج منو میدی ن تو خونه تو هستم بابامم گفت ساکت منم رو کردم لهش گفتم هرچی اتفاق میوفته تقصیر تو هس گفت من؟گفتم اره تو بلند بلند میگفتم گریه میکردم 

الانم داداشم رفته رو منبر  

بخدا بچها بریدم امروز برای اولین بار ب خودکشی فکر کردم 

الهی من بمیرم خسته شدم دیگه 

الانم  داداشم داره ب بابام میگه همش تقصیر تو هس 

ک چیزی بهش )یعنی من) نمیگی 

حالم ازش ب هم میخوره هم از داداشم از خواهر نامزدم نکبتا 

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام لیسانس داره این همه تو زندگیمون باهامون حرفای خوب  زد ولی اخرم خودش برا من تصمیم گرفت 

گاهی وقتا بهش میگم طرز تفکرت بعید با این ک لیسانس داری ی دنیا فرق داره 

همین خواهر نامزدمم همینطور یعنی درس خوندنش بخوره تو سرش میدونه شرایط ندارم خوب خودت برو دیگه ب ما چیکار داری 

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖
آره به نظرم دیگه خودکشی زیادی بود. انقدر زندگی بالا و پایین داره. میخوان چیکار کنن

بخدا ک همش از ریشه بر میگرده داداشم تا یچی میشه میزنه تو سر من ک فلان بسان انگار اون خرج منو میده 

منم خسه میشم دیگه 

داداشت با خواهر نامزدت برن

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

😐الکی این همه دعوا کردید بنظرم اصلا مسئله چندان حساس ومهمی نبوده

میگفتی نمیرم وقت ندارم تمام شد 

درسته آدم میگه بدون تو جایی نمیرم و..‌.

ولی پیش میاد سخت نگیر 

فردا تو زندگی میخوای چیکار کنی عزیزم؟

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

والا منم همین دو ساعت پیش با برادر دیونه روانیم دعوام شد 

منو زد 😔

《معلم آینده مملکت》الهی چنان کن سرانجام کار ، که تو خشنود باشی و ما رستگار🤍🤚آخرش قشنگه❤🌵میشه لطفا برای رسیدن به هدفم یه صلوات برام بفرستین گلاااا🦋🐚