2777
2789
عنوان

لکه بینی درهفته هشتم بارداری

2911 بازدید | 34 پست

هفته هشتم هستم و 6 روزه لکه بینی خفیف دارم قهوه ای رنگ مثل خون آبه هست خیلی میترسم تو روستام سونو هم نداره تا هفتم کسی هست مث من شده باشه؟ 

باتمام وجودم منتظر دیدن و بوییدنت هستم تو دلیم♥️
عزیزم استراحت کن من هفته ۶ دچار خونریزی شدم و استراحت کردم و شیاف پروژسترون مقعدی استفاده کردم و این ...

ازروزی ک دیدم فقط خوابیدم اینقد وسواس گرفتم ک الان مثل زنای نه ماهه رفتارمیکنم وقتی میخوام راه برم مرتب هم نشاسته رو اب میخورم.. زیادم نیس حتی نیازی ب پد ندارم بعداز دستشویی چهارپنج قطره میریزه ولی همه وجودم شده استرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف پروژسترون بذار. نگران نباش تا هفته ۱۲ ادامه داره گاهی

دارم دیوونه میشم بخدا... شیاف خواستم بخرم نذاشتنم گفتن تاقبل سونو بشی وندونی وضعیتت چیه شاید خطرناک باشه

سلام عزیزم خوبی؟ منم هفته هفت بارداریم همش لکه بینی دارم شیاف پروژسترون هم استفاده میکنم با استراحت ...

مرسی عزیزم... شما سونو انجام دادین... بهتون گفتن چرا لکه بیتی دارین؟ 

دارم دیوونه میشم بخدا... شیاف خواستم بخرم نذاشتنم گفتن تاقبل سونو بشی وندونی وضعیتت چیه شاید خطرناک ...

عزیزم من از روز پریود تا انتقال جنین تا روز زایمانم دکتر بهم شیاف میده، اصلا اصلا ضرری نداره. بذار خیالت راحت هیچ خطری نداره. خدای نکرده نذاشتنش خطرناکه. ممکنه گفت سیرکورار باشه تا لانه گزینی کنه لکه بینی باشه. در کل باید شیاف بذاری که قطع بشه. سونوی قلب رفتی؟

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
نه عزیزم هنوز سونو انجام ندادم من قبلا سقط داشتم، در اولین فرصت باید برم سونو

ببین بدن تو توی بارداری پروژسترون ترشح می‌کنه. حالا شیاف هم مقداری پروژسترون کمکی داره برات و کاملا بی خطره. 

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
عزیزم من از روز پریود تا انتقال جنین تا روز زایمانم دکتر بهم شیاف میده، اصلا اصلا ضرری نداره. بذار خ ...

نه هنوز نرفتم

عزیزم استراحت کن من هفته ۶ دچار خونریزی شدم و استراحت کردم و شیاف پروژسترون مقعدی استفاده کردم و این ...

عزیزم من از روز تخمک گذاریم که ۱۳ سیکلم بود تا الان که ۱۹ سیکلم لکه بینی دارم چیکار کنم

من یه بار اون اوایل لک قهوه ای دیدم. رفتم اورژانس بیمارستان، چندتا دختربچه ماما بود که خواستن معاینه واژینال کنن نزاشتم، گفتم چیزی هم نشده باشه اینا اینجوری یه بلایی سرش میارن. برگشتم خونه فردا صبحش رفتم سونو گفت یه هماتوم خیلی ظریف یک میلی داری که اونم خود به خود رفع میشه چیزی نیست. فقط همون یه لک یا دو لک بود.

برا شما هم یا یه همچین چیزیه، یا نزدیکی داشتی. استراحت کن فردا برو سونو. نگران نباش.

شیاف هم بیشتر از یکی دوتا نزار اونم به دستور پزشک. شیاف برای جنین پسر اصلا خوب نیست. روحیات دخترونه میده بهش و یه نمه دوجنسه میشه انگار.

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...