2777
2789
عنوان

لکه بینی درهفته هشتم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 2911 بازدید | 34 پست
من یه بار اون اوایل لک قهوه ای دیدم. رفتم اورژانس بیمارستان، چندتا دختربچه ماما بود که خواستن معاینه ...

نه نزدیکی نداشتم فقط یه روزقبلش خیلی سرپابودم... دعا کنین سالم باشه بارداری اولمه دوست ندارم ازدستش بدم

باتمام وجودم منتظر دیدن و بوییدنت هستم تو دلیم♥️
نه نزدیکی نداشتم فقط یه روزقبلش خیلی سرپابودم... دعا کنین سالم باشه بارداری اولمه دوست ندارم ازدستش ...

نگران نباش با چندتا لک قهوه ای چیزی نمیشه. خون تازه قرمز خطرناکه. احتمالا هماتوم داری و باید یه مدت استراحت کامل کنی، گرمیجات نخوری و شیاف استفاده کنی. حتما الان برو دکتر. اوایل خطرناکه اصلا ورج و وورجه نکن پله بالا پایین نکن ندو چیز سنگین بلند نکن خودتو خسته نکن تا ۳ ماهگی.

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من از روز تخمک گذاریم که ۱۳ سیکلم بود تا الان که ۱۹ سیکلم لکه بینی دارم چیکار کنم

عزیزم من همچین تجربه ای  نداشتم تا راهنماییت کنم شاید عفونتی داشته باشی بهتره بری دکتر معاینه بشی ان شاءالله که چیز خاصی نیست نگران نباش 

برا من هماتوم بود لکه های قهوه ای میدیدم با استراحت و شیاف رفع شد نگران نباش ایشالا چیزی نمیشه

عزیزم مال شما چندمیلی بود

خداروشکر نی نی سالم بود قلبشم تشکیل شده بودصداشو گوش دادم... یه هماتوم 10بود شیاف داد گفت رفع میشه

تبریک میگم گلم تاریخ اخرین موعدت کی بوذ؟

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍
هشت بهمن عزیزم

منم۲۵بهمن

امروز لک بینی قهوه ای دارم دکتر شیاف داد خیلی نگرانم

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍
منم۲۵بهمن امروز لک بینی قهوه ای دارم دکتر شیاف داد خیلی نگرانم

نگران نباش اصلا.. من یه هفته استرس و دلشوره داشتم افسرده شده بودم وقتی لکه میدیدم جونم ب لبم میومد ولی الان شیاف میزارم دیگه لکه نیست باید چندروز دیگه برم سوند ببینم هماتومه جذب شده یانه

تو این اوضاع ک دکترگفت اصلا چیزسنگین بلند نمن و استراحت داشته باش دیشب از پله های خونمون پرت شدم زمین خیلی ترسیدم ولی خداروشکرعلائمی ندارم 

نگران نباش اصلا.. من یه هفته استرس و دلشوره داشتم افسرده شده بودم وقتی لکه میدیدم جونم ب لبم میومد و ...

گلم من لک بینیم به خونریزی تبدیل شده و درد دارم سونو گفت ساک اومده پایین