یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ی نوع قرصیه ک وقتی میخورن چنان زجر میکشن ک از کرده خودشون پشیمون میشن اما دیگه کار از کار گذشته
"گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود" از عمق وجودم حسش کردم این جمله رو 🥺 تو غیرممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعد از ۷ سال 😍 امیدوارم همه این حس قشنگو تجربه کنن👰👫 میشه واسمون دعا کنی زودتر بریم تو خونه ی عشقمون؟🤗💒😍ممنونم ازت💚 امیدوارم به هرچی میخوای برسی دوست قشنگم😍💚
من ۵ سال پیش میخواستم اینکار رو بکنم پشیمون شدم الان میگم کاش این چند سالو زجر نمیکشیدم همون موقع کا ...
این نیز بگذرد...
۵ سال به سرعت ابر و باد گذشت شما از فردای خودت چخبر داری شاید این سختی ها نقطه عطفی باشه در زندگیت برای متحول شدن و اینکه نامت تا ابد در تاریخ ماندگار شود
کاربراقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هرسوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.