2777
2789
ایا فکر میکنی اگر پنج سال از این روز بگذره و تاپیکتو بیای بخونی یادت میاد ک برای چی میخواستی خودکشی ...

من ۵ سال پیش میخواستم اینکار رو بکنم پشیمون شدم الان میگم کاش این چند سالو زجر نمیکشیدم همون موقع کارو تموم میکروم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادمه یه بار تو نی نی سایت یه نفرو از خودشکی نجات دادم چند روز بعد  چنان معجزه ای افتاد زندگیم که باورم نمیشه هنوزم 

عزیزم مشکل شما جیه چرا  خودتوداری حیف میکنی

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

دادن راهکار خودشکی و تسهیل کردن اینکار ممکنه برا خودمون هم دردسر درست کنه

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
چرا مگه چ جور قزصیه

ی نوع قرصیه ک وقتی میخورن چنان زجر میکشن ک از کرده خودشون پشیمون میشن اما دیگه کار از کار گذشته 

"گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود" از عمق وجودم حسش کردم این جمله رو 🥺 تو غیرممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعد از ۷ سال 😍 امیدوارم همه این حس قشنگو تجربه کنن👰👫 میشه واسمون دعا کنی زودتر بریم تو خونه ی عشقمون؟🤗💒😍ممنونم ازت💚 امیدوارم به هرچی میخوای برسی دوست قشنگم😍💚
من ۵ سال پیش میخواستم اینکار رو بکنم پشیمون شدم الان میگم کاش این چند سالو زجر نمیکشیدم همون موقع کا ...

این نیز بگذرد... 

۵ سال به سرعت ابر و باد گذشت شما از فردای خودت چخبر داری شاید این سختی ها نقطه عطفی باشه در زندگیت برای متحول شدن و اینکه نامت تا ابد در تاریخ ماندگار شود

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
من ۵ سال پیش میخواستم اینکار رو بکنم پشیمون شدم الان میگم کاش این چند سالو زجر نمیکشیدم همون موقع کا ...

ممنون که استارتر رو تشویق به خودکشی میکنی!

سپاس از همراهی شما

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!