2777
2789
چرا مگه چ جور قزصیه

قرصیه که میزارن تو برنج تا شپشک ها بمیرن،من ازشون داشتم میخواستم بزارم تو برنجم یه کیسه پارچه ریی کوچولو درست کردم دادم همسرم انداخت توش گذاشت وسط کیسه برنج،تا یه روز اون قسمت خونه بوی سیر میداد ولی میگن کسی که بخوره تمام اجرای داخل شکمش آب میشن😱😱😱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که بخواد خودکشی کنه نمیاد جار بزنه  ولی من واقعیت رو گفتم

این فرض توسط تمام روانشناسها رد شده.  اتفاقا طبق آمار گیری که انجام شده اغلب افرادی که خودکشی کردن قبلش چندین دفعه درموردش صحبت کردن درمورد راههای خودکشی تحقیق و پرس و جو کردن.  

نه عزیزم ایشون بچس از استیکر انتهای متنشون متوجه نشدی برا سرگرمی تاپیک زده

شما از کجا میدونی.حتی اگه بر فرض بچه هم باشه.حتی از سر کنجکاوی سوال پرسیده باشه .راهکار دادن درست نیست برای خودکشی

کسی که بخواد خودکشی کنه نمیاد جار بزنه  ولی من واقعیت رو گفتم

خلاصه ته ذهنش یه حماقتی داره که داره جار میزنه.

شما هم با کمک مشاور درست و حسابی دیدت رو به زندگی تغییر بدی متوجه میشی واقعیت زندگی انقدر پر از خوبی و خوشی هست که آدم تا زنده هست شاد باشه.

این خود آدمه که انتخاب میکنه از زندگی با این شرایط زجر بکشه یا لذت ببره.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
آفرین که به مردم راهکار میدی شعورم خوب چیزیه

تربیت هم خوب چیزیه!استیکر انتهای متنش ندیدی برا فان زده!ضمنا قرص برنج در دسترس نیست و مطمئن باش کسی که بخواد خودش بکشه نمیاد الان اینجوری و این مدلی تاپیک بزنه

تو نت پره از مطلب درباره خودکشی اپر بخش با قرص های مختلف

شما از کجا میدونی.حتی اگه بر فرض بچه هم باشه.حتی از سر کنجکاوی سوال پرسیده باشه .راهکار دادن درست نی ...

قرص برنج من میخواستم بخرم برا شپشک بهم نفروختن اجازه فروش ندارن 

نگران نباش

قرصیه که میزارن تو برنج تا شپشک ها بمیرن،من ازشون داشتم میخواستم بزارم تو برنجم یه کیسه پارچه ریی کو ...

از کجا تهیه میشه؟

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

اومم اوکی ممنون بابت نظراتون 

راجب اونایی ک گفتن بچس و حرف مفت میزنع از استکیرش تابلوعه ( بله دوست عزیز شما هرجور دوست داری بفکر)

نگفتم ک میخام خودکشی کنم ک ننگ جار زدن میزنید بهم گفتم عوارض مصرف بی روییش چیا ممکنه باشه 

چون ی بار یکی از دوستام تعداد زیادی قرص تاریخ گذشته خورده بود برای خودکشی خاستم ببینم چنین قرصایی ام همچین عملکردی ممکنه داشته باشن:)))

(:A__•~•__M:)